Şimdi Ara

İlginç Bilgiler Yayınladığım Youtube Kanalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben Muhammed Alakuş yaklaşık 5 aydır Youtube’dayım içerik üreticisiyim. Genellikle Gizemli Olaylar hakkındaTuhaf bilgilersunmaktayım. İlgi çekici bilgiler yayınlıyorum. İzleyici kitlem şuan için çok büyük değil fakat ilerleyen zamanlarda abone sayım artacağına inanıyorum sizlerin destekleri ile Youtube bir çok arkadaşımız para kazanmak uğruna girmektedir ama ben bunun çok doğru olduğuna inanmıyorum çünkü Yotube para kazanmak güzel bir şeydir.
    Fakat bu iş çok meşakkatli bir iştir yani başladığınız anda bir şeyler kazanmanız pek mümkün değildir. Hatta en azından 1 yıl boyunca hiçbir beklentiniz olmadan bu işi canı gönülden yapmanız gerekmektedir. Ta ki kanalınızda izlenmeniz ve abone sayınız artmaya başladığını gördüğünüz zaman bu işten ufak miktarlarda kazançlar elde etmektesiniz tabi zamanla bu kazançlar artmaktadır. Fakat dediğim gibi Youtube düzenli olarak video atılımı gerçekleştirmek gerekir zamanla zaten algoritma sizi de fark edip ön plana çıkarmaya başlıyor.
    Youtube yeni başlıyan arkadaşlarımız genellikle şöyle bir hataya düşüyor büyük kanalların gelirlerini öğreniyorlar kendilerinin de bir anda o gelir sevyelerine bir anda ulaşacaklarını sanıyorlar. Bunun nedeni o tür arkadaşlarımız genellikle sonuç odaklı kişilerdir yani o buz dağının altındaki büyük çalışmayı ve emeği görmezden gelip direk olarak tepeye odaklanmalarıdır.
    Buda yeni kanal açacak birinin hedeflerinin çok ama çok büyük olmasına neden olur ve büyük bir hüsran ile yaptığı çalışmalar sonuçlanır. Hatta bu durumda bir çok arkadaşımız Youtube bırakmaktadır. Kötü bir durum onun için tek önerim istikrarlı bir şekilde pes etmeden ve büyük umutlar içine kapılmadan içeriklerinizi sürekli olarak üretmeniz olacaktır. Zaten zamanla Youtube sizi yaptığınız büyük çalışmaları görür ve ön plana çıkarır.
    Ve şu da çok önemlidir her videonuzu büyük bir özenle yapın ve her yaptığınız yeni video yeni bir şeyler daha ekleyerek kendiniz geliştirmeniz olacaktır. Bunlara örnek olarak başlığınız dikkat çekici olması videoda kullandığınız kapak resminizin dikkat çekici olması ve bunun gibi birçok neden.
    En önemli kriterlerden biri de Youtube Seo‘dur bunun profesionel olarak yapmanıza gerek yoktur. Gerekli temelleri harfiyen uygulamanız yeterli olacaktır. Bunlardan bazıları anahtar kelime yani diğer adıyla keywords bunun önemi oldukça fazladır. Çünkü bu sizin hangi arama sonuçlarında çıkmanıza yardımcı olacaktır. Bu anahtar kelimeleri nereden bulabiliriz diyorsanız da Google adwods kendi anahtar kelime planlayıcı aracı bulunmaktadır.
    Bunu kullanarak bulabilirsiniz kendinize göre yüksek ve orta aranma hacmi olan kelimeleri seçerek Youtube kanalınıza koyabilirsiniz önerim 8 ila 15 arası anahtar kelime seçmenizdir. Ondan sonra bu anahtar kelimeleri kanalınıza da bulunan ilgili bölümlere koymanız olacaktır ve her videonuz içinde konusuyla alakalı anahtar kelime araştırması yapmanız gerekmektedir çünkü sürekli olarak aynı konu ile ilgili video atılımı gerçekleştirmeyeceğinizden dolayı atacağınız videolar seo kurallarına uyması için düzenli olarak anahtar kelime araştırması yapmalısınız. Son olarak’ta videonun altında bulunan açıklama kısmı burayı güzel bir şekilde doldurmanız gerekir.
    Çünkü bununda Seo açısından bir hayli önem bulunmaktadır. Açıklama uzunluğu minimum 150 kelime max için ise sınır yok yardırabilirsiniz burada önemli olan nokta bu açıklamaya da videonuz için seçtiğiniz birkaç tane ana anahtar kelimenizi aralara serpiştirmenizdir. Bunu sürekli olarak tekrarlamanız gerekir her videonuzda dediğim gibi Youtube işi meşakkatli iştir yani sürekli olarak bir çaba içerisinde olmanız gerek eğer gerçekten emek verirseniz ilerleyen zamanlarda meyvesini alırsınız hepinize iyi günler diliyorum hayatta başarılar.







  • Bunu okuyan cikmaz burdan. Kanalin hayirli olsun diyenler +

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wiz_Khalifa kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim dostum saol :) +1
  • Kanalin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın zebani yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.