Selam arkadaşlar benim beğendim, bar tipi dokunmatik telefon phılıps x800
Neden x800?
Stabil bir telefon, 2.8 inç ekrana 400x240 ekran uyarlanması, 8gb'ta kadar artırılabilir hafıza.Telefonda film izlemek gerçekten keyifli, fiyatı uygun, kutu içeriği zengin.
Eksileri -Wifi olmaması -Kutu içeriğinde çıkan kullaklık yetersiz -Telefonda kolay şekilde parmak hızı kalıyor -Hafıza kartı değiştirmek için kapağı çıkartıp takmak gerekiyor -Fotoğraf kalitesi tatmin edici değil
Artıları -8gb'ta kadar artırılabilir hafıza -Hızı -Bekleme süresi -Ekran kalitesi -Zengin kutu içeriği -Video çekimi tatmin edici
Nokia 5800 güzel cihaz, ama duyduğuma göre biraz kalınmış
valla fiyatına göre x800'ü tek geçerim gerçi şu bimeks kampanyasıyla kf700 sevilebilir konumda
forumda philips konusu altında modelin başlığı var bence orayı bir oku. dakikasında bütün fikirlerin değişir . çok eksik yönleri varmış makinanın yazılımsal ( ben oraya yazan x800 kullanıcılarının yalancısıyım )
quote:
Orjinalden alıntı: fbonurcan
forumda philips konusu altında modelin başlığı var bence orayı bir oku. dakikasında bütün fikirlerin değişir . çok eksik yönleri varmış makinanın yazılımsal ( ben oraya yazan x800 kullanıcılarının yalancısıyım )
o sorunların büyük kısmını okudum ama aşırı derecede dikkat edilmesi gerekenler sınırlı sayıda.zaten yazılım hataları, bir dahaki yazılımla çözülebilir gerçi philips hala yeni yazılım çıkarmadı ama
X800 teknik özelliklerine rağmen fiyatı çok cazip ama gerçekten kalite bir telfon mu?