Şimdi Ara

İLERDEKİ ÇOCUĞUNUZA YAPABİLECEĞİNİZ EN BÜYÜK İYİLİK ONUN AMERİKA DA DOĞMASINI SAĞLAMAKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HEM AMERİKAN VATANDAŞI OLUR HEM DE İLERİ Kİ YILLARDA SİZİN AMERİKAYA YERLEŞME ŞANSINIZ %100 ARTAR. VATAN MİLLET SAKARYA SEKLİNDE DÜŞÜNÜRSENİZ SADECE KENDİNİZ KAYBEDERSİNİZ , BUNLAR ARTIK BOŞ KAVRAMLAR . TÜRBANLILAR VE ARAP YALAKASI ŞAKİRTLER İÇİNİ BOŞALTTI BU KAVRAMLARIN ..

HADİ ESEN KALIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 15 Nisan 2018; 17:55:49 >

• türbanlılar la ne alakası var
  • HOCAM AYAR OLUYORUM HEPSİNE LAFI GEÇMİŞKEN BİR SALLAYAYIM DEDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKARAHANLİ

HOCAM AYAR OLUYORUM HEPSİNE LAFI GEÇMİŞKEN BİR SALLAYAYIM DEDİM
    neden ayar oluyorsun kime ne yaptılar
  • tamam kanka sakin ya
  • KARDEŞİŞİM TABİKİ HEPSİ DEĞİL HATTA ESKİ JENERASYON (ANNELERİMİZ YENGELERİMİZ ) DEĞİL AMA YENİ NESİL TÜRBANLILARIN O MAKYAJ YAPIP DAR GİYİNMESİ , GÖZLERİNDE BEN KOCA İSTİYORUM BAKIŞLARI , TAVLAMANIN NORMAL BİR KIZA GÖRE TAM TERSİ OLMASI GEREKTİĞİ HALDE ÇOK AMA ÇOK DAHA KOLAY OLMASI BENİ İĞRENDİRİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 15 Nisan 2018; 18:5:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKARAHANLİ

KARDEŞİŞİM TABİKİ HEPSİ DEĞİL HATTA ESKİ JENERASYON (ANNELERİMİZ YENGELERİMİZ ) DEĞİL AMA YENİ NESİL TÜRBANLILARIN O MAKYAJ YAPIP DAR GİYİNMESİ , GÖZLERİNDE BEN KOCA İSTİYORUM BAKIŞLARI , TAVLAMANIN NORMAL BİR KIZA GÖRE TAM TERSİ OLMASI GEREKTİĞİ HALDE ÇOK AMA ÇOK DAHA KOLAY OLMASI BENİ İĞRENDİRİYOR.
    türbanlıların çoğu, türbanı aile zoruyla giyiyor. Ve erkekler de türbanlılara açık kızlara nazaran daha az ilgi gösteriyor. Yani türbanlılar bir bakıma dh forumdaşlarımız gibi ilgiye aç insanlar. iğrenilecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 15 Nisan 2018; 18:10:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

türbanlıların çoğu, türbanı aile zoruyla giyiyor. Ve erkekler de türbanlılara açık kızlara nazaran daha az ilgi gösteriyor. Yani türbanlılar bir bakıma dh forumdaşlarımız gibi ilgiye aç insanlar. iğrenilecek bir şey yok.

Alıntıları Göster
    türbanlı kızlar beni bulsun
  • Burada donuna kadar vergi ödeyip sıfıra sifir kalacağına biraz daha dişini sıkar çocuğunu rahat ettirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.