Şimdi Ara

ilerde stanforda gidebilmek icin hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayalim/hedefim stanfordda master yapmak.muhendislik yazicam.koc sabanci bilkent ozu yildiz(ytude sadece ing mat muh tutar) hangisine gidersem stanford sansim daha yuksek olur?hangisinin dis baglantilari daha guclu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilkent

• Tesekkurler.
    Up

• bilkent

• Bilkent
  • Neden bilkent arkadaslar ne ozelligi var?
    Birde istanbulluyum bilkent son tercihim olacakti hani sabanci falan o imkani karsilayamiyor mu

• bahçeşehir in de stanford ile antlaşması var..gidenler de var hatta..belki bilkent e göre daha düşük bir üniversite ama araştır bi yine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle amerikada master yapmak kolay değil. bi de stanford olacak ohoo. sırf buna göre üniversite/bölüm seçilmez bilesin.
  • Santrafor diye okudum çıkıyorum

• Bu tarz üniversitelere kabul almak kolay değil. Tabii iyi bir yerde okumak avantaj olacaktır ama iş sadece üniversite ile bitmiyor. İyi bir ortalama, niyet mektubu, hocalardan aldığın referans mektupları, üniversitede görev aldığın projeler vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyn

Bu tarz üniversitelere kabul almak kolay değil. Tabii iyi bir yerde okumak avantaj olacaktır ama iş sadece üniversite ile bitmiyor. İyi bir ortalama, niyet mektubu, hocalardan aldığın referans mektupları, üniversitede görev aldığın projeler vs...

tesekkurler,ne gibi projelerden bahsediyoruz ? Hani sosyal sorumluluk projelerine kadar bakiyomus sanirim adamlar?

• kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    Evet, akademik olduğu kadar akademi dışı projelere de bakıyorlarmış. Ayrıca Dünya'nin en iyi okullarından bahsediyoruz, mutlaka belli eleyici şeyleri de vardır. Tabii bu düşüncenizi akademik danışmanınızla konuşmanız daha doğru olacaktır. Ayrıca gmat sınavı var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

bahçeşehir in de stanford ile antlaşması var..gidenler de var hatta..belki bilkent e göre daha düşük bir üniversite ama araştır bi yine

Bilkente gore dusuk universite :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkent

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkent diyen arkadaslar sebeplerini de yazarsa cok iyi olur.
    Bir de bugun sabanciya gittim,orayada sordum bunu.olay referans mektubuysa bizim de stanfordlu hocalarimiz var dediler ama bilkentin olayi nedir diye soramadim yarin koca sorucam

• para işi hakkında bilgin var mı peki?Öyle her geleni burslu almıyorlar hele ki yurt dışından...ailen bunu karşılayabilecek durumda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazacaklarım Bu Kadar

Santrafor diye okudum çıkıyorum

tek değilsin
  • Boğaziçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

para işi hakkında bilgin var mı peki?Öyle her geleni burslu almıyorlar hele ki yurt dışından...ailen bunu karşılayabilecek durumda mı?

Tabiki ilk hedef burs almak.ama olmazsa da sagimizdan solumuzdan kisip,biseylerden arttirip bir sekilde gitmeye calisirim yeter ki kabul ciksin.egitime harcanan para hic bir zaman cope gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

para işi hakkında bilgin var mı peki?Öyle her geleni burslu almıyorlar hele ki yurt dışından...ailen bunu karşılayabilecek durumda mı?

Tabiki ilk hedef burs almak.ama olmazsa da sagimizdan solumuzdan kisip,biseylerden arttirip bir sekilde gitmeye calisirim yeter ki kabul ciksin.egitime harcanan para hic bir zaman cope gitmez

stanford da yıllık eğitim masrafı 50 bin $..bir kaç şey araştırdım senin için.
    burs için 1 veya 2 yıl önceden başvurman gerekiyormuş bu türkiye için geçerli tabii amerikan vatandaşları için durum farklı.ki önceden gerekli dökümanları hazırlayabilesin.
    Öğrenim hayatın boyunca notlarının mükemmel olması gerekiyor.sadece nota bakmıyor amerikada ki üniversiteler burs için herhangi bir sportif alanda çok büyük düzeyde bir başarın veya iş ve bilgi birikimin olmalı.
    Boş hayaller peşinde koşmadan önce internette çok iyi araştırmalar yap.dilin varsa ingilizce olarak araştır bu işleri.alınma dediklerime sadece gerçekçi şeyler söylemeye çalışıyorum.
    mit,stanford,harvard gibi okullar öyle herkesi kabul etmez.yazarken bile içim bir hoş oldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.