Şimdi Ara

İlerde doktor olacak arkadaşlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odanıza bir hasta girdiğinde derdini anlatırken yüzüne bakın. Bu çok küçük bir şey gibi görünse de çok büyük bir şey ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazdım kenara :)
  • Benim derdim var, derdimin çaresinin aracısı o, anlatıyorum suratıma bakmıyor. Tabi önemli suratıma bakması

• Dikkate alındı ;)

• Diş doktorları da gelebiliyo mu

• Hocam burdaki arkadaşların bi çoğu anladığım kadarıyla parası ve garantisi için şeçmişler mesleği 6 yıl zorlu bir eğitim bozulan psikolojiler kronik mutsuzluklar üstüne zorlu bir tus uzmanlık eğitimi derken zaten ideali bu olmayan arkadaşlar çok zorlancaklar çok yalnız kalcaklar en sonunda mesleğe başladığında devlet hastanesinde o gördüğümüz ne var niye geldin diyen her kelimesi küfür gibi olan sürekli emirler veren insanın yüzüne bakmayan insanlara dönüşecekler. Bu mesleğinde olayı bu hocam ben bunu anladım artık.
  • TIPÇILARLA TANIŞMAK İSTEYEN VETERİNERLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    Olumsuzluk olumsuzluk - benim rastgeldiklerim neden melek gibi 😊

• Güzel bir noktaya değinmişsin tarık reis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017mimar

Olumsuzluk olumsuzluk - benim rastgeldiklerim neden melek gibi 😊

Valla hocam benim bahsettiklerim izmir karşıyaka devlet hastanesi tepecik araştırma hastanesi ikiside günde binlerce insanın geldiği hastaneler ve hangi bölüme gidersem gidiyim hep aynı manzara doktorların hepsi ki tanıdıklarımda var hastalardan nefret ediyor hocam bu hastanelerde özellikle genel cerrahlar acildeki pratisyenler kbb dakiler dahiliyedekiler ve cildiyedekilerde inanılmaz bi insan nefreti var

Ha derseniz ki özel hastaneler tabiki onlar farklı adamlar seni görünce kalkıp selam veriyo eğer sürekli hastasıysan seni tanıyıp adınla hitap ediyo ilk defa gidiyosan beyfendi diyor ben sonuçlar açıklandığında sahsi telefonuyla arayıp sonuçları anlataan hekim bile gördüm tabi buralarda fazla insanda omadığından doktorlarda mutlu ama bu doktorlar genelde o bahsettiğim idealist hep doktor olmak isteyenler oluyor para için diyenler ben devlete kapağı attım işim garanti param garanti atılma imkanım yok delimiyim diyolar genelde

• Gelen hastalara "Ne var?" diye nesi olduğunu sormayın. Biraz daha kibar olun. O ne lan öyle kavga başlatacakmış gibi.
  • AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    Parayla saadet olur ama bir muddet surer . Para icin dedikleriniz ise haklisiniz

• Hastanıza dokunun arkadaşlar uzaktan bakarak burun kivirark yapmayın muayeneden sonra giyinmesine yardım edin yasliysa sedyeye otururken zorlanıyorsa ayakkabılarını siz cikarin. elini tutun ameliyattan önce yaninda olun destek olun. Güzel şeyler anlatın bunlar çok önemli inşallah iyi doktorlar olursunuz.

• sistem hakikaten yanlış inşallah olabilirsem doktor ve ilerisinde de devlet adamı olursam bu sistemi değiştirmek istiyorum. Günde 100 hastaya bakılır mı Allahınızi severseniz? Ve doktorlar gerçekten hiçbir şey yapmıyor yani ben 19 yaşındayım belki 200 defa gittim doktora ve hiç adam akıllı ilgilenen görmedim özel haricinde. soru bile sordurmuyorlar. soru sorsan cevap vermiyorlar. Diyorum bu başımdaki şey ne zaman geçecek hep böyle şampuan mı kullanacağım soruyorum bir şey demiyor. o kadar öğrenmişsin ben olsam paylaşırım yani bildiklerimi. benim istediğim şey yurtdışına gitmek orada çalışmak, çare aramak hastalıklara. inşallah başarılı olur giderim. hocamın bir öğrencisi çapaya gitmiş sonrasında da harvard üniversitesine geçmiş. devlet adamı olana kadar yurtdışında veya burada araştırma yapmak istiyorum. İnşallah doktor olacak arkadaşlara tavsiyem lütfen insanları sevin, onlara ilgi gösterin, onlar ne kadar yaşlı ve aksi olsalarda sevginizi eksik etmeyin. Gerisi gelir zaten...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.