Şimdi Ara

İlerde bu ülkeyi terk edicem vs diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamıyorum ben yurtdısına kalıcı gitmek bu kadar basit mi? Nasıl gidilir?
    Paran olur sorun olmaz ama parası olmayan biri çalışmak için gitse bile nasıl gidicek? Nasıl vize alıcak
    En basitinden Almanya'yı sorayım. Düşünmüyorum ama diyelim gitmek istedim . Gidebiliyor muyum? Cebimde para falan yok. Gitmek istememin sebebi çalışmak ? Yolları nelerdir?

Not = cevaplarken bu kişiyi Türkiye'de üniversite okumuş biri olarak düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Temmuz 2015; 1:20:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanın insana saygısı olan bir yere gideceksin, o zamana kadar da susup oturacaksın.

• bosna dayim, suraya bi ugrasaniz Turkiye nin ozellikle "istanbul un" ucak ile ustunden bile gecmek istemezsiniz

lakin bizim ulkemizin bu hallere gelmesinin o kadar agacin kesilip sadece konut yapilmaya yonelik olmasi vaziyetini kimin yerlestirdigi malum, hala forumda utanmadan destekleyenler var o ayri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte 1saat yeterli bi zaman, hadi araban yok diyelim şehir merkezine otur 1 saat insanları izle.. Ondan sonra gitmeyi isteyip istemediğini sor kendine..

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

Trafikte 1saat yeterli bi zaman, hadi araban yok diyelim şehir merkezine otur 1 saat insanları izle.. Ondan sonra gitmeyi isteyip istemediğini sor kendine..

Tamamda ben niye gitmeyim demedim ki? Gitmek istesem nasıl gideceğim dedim. Diyelim üniversite bitti

• vatandaşlık alması kolay olan ülkelere gidersin en fazla. hele paran yoksa yada bölümünde çok çok iyi değilsen amerikayı unut
  • Ben daha unideyim

İets felan lazım sanirim, tam bilmiyorum yüksek lisansı almanyadan yapıp orada kalıp çalışma izni alabilirsiniz.. Ancak orada Almanlar yabancılara pek hoşgörülü degil diyorlar..o yüzden balkan ülkelerini araştırmak lazım..

İşin açığı bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolay değil işte kolay olsa bizde gidicez çoktan
  • 8 yıldır kıçı moklu Kıbrısta yaşıyorum.Yaşam standartları her ne kadar avrupa gibi olmasada Türkiyeden çok daha üstün.

8 yıl önce annem mersinde saat 11 de markete gidemezdi korkudan.Ben okuldan eve yolu kısaltan sokaklardan gelemezdim yankesiciler yüzünden.

Kaçın kurtarın kendinizi.

• Eğer alanında kendini ve dilini çok geliştirmişse bir kişi, bir avrupa ülkesinde hayatını kurması kolaydır bence hatta 2 dili varsa ve orada hayatını kurmak istiyorsa çok kolaydır bence

• bir doktorun avrupaya çalışmaya gidip oraya yerlesmesi cok mu zor?
    avrupa rusya filan da olur yeter ki daha medeni olsun

• ilerde bu ülkeyi terk edicem vs

• quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

bir doktorun avrupaya çalışmaya gidip oraya yerlesmesi cok mu zor?

Değil.

Mesela Almanya'ya göre konuşayım Telc diye bir sınav var bunun B2 diye bir seviyesi var eğer ki bu b2 sertifikasını alırsan orada doktor olarak çalışma izni alabiliyorsun.

• Takip.Bi yolunu bulursam ilk fırsatta bu ülkeyi terk edeceğim.
  • Birinden borç alır,kredi çeker gidersin tanidik birinin olduğu ülkeye.Bulursun işini paşa paşa çalışırsın.Dil eğitimi v.s alabilirsin.Bu ülke insanları ve hükümet sayesinde böyle berbat.Ekonomik durumuda berbat.Misal isvicre de 3 4 bin frank alan ınşaatta çalışan insanlar var.Türkiyede 2bin lira en fazla.4 bin frank = 9-10 bin civarina geliyor.Şu an frankin değerini bilmiyorum ancak 2den yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmek isteyen bir bayan bulursan evlenerek almanya'ya çok rahat kabul olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bollizard -- 23 Temmuz 2015; 3:02:44 >
  • En güzeli birini bulup evlenmek . Hiç zor olmuyor diye biliyorum evlilik durumunda. Anlaşarak evlenenler bile varmış . tabi detayları bilmiyorum
  • ileride yurtdışına çıkmak istiyorum, up+ takip
  • Eğer savas cikarsa pasaport hazir kenarda duruyor isvecte de akrabalar var rahatim yani düşünmeden giderim hayatimi yasarim Eger universite diplomam da sayilirsa yurt disinda iyi bir dilim olursa borc alir vs yine giderim durmam burda

• quote:

Orijinalden alıntı: Eredesma

quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

bir doktorun avrupaya çalışmaya gidip oraya yerlesmesi cok mu zor?

Değil.

Mesela Almanya'ya göre konuşayım Telc diye bir sınav var bunun B2 diye bir seviyesi var eğer ki bu b2 sertifikasını alırsan orada doktor olarak çalışma izni alabiliyorsun.

+Ülkenin ana dilini de bilmek gerekiyor işyeri açmak veya çalışabilmek için diye biliyorum doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 23 Temmuz 2015; 3:44:31 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.