Şimdi Ara

İlber Ortaylı'nın Fetullah Gülen'i övdüğü video.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlber Ortaylı'nın Fetullah Gülen'i övdüğü video.

İlber Ortaylı'nın katıldığı televizyon programlarında, Fetullah Gülen'le görüştüğünü ve onun sabrına hayran olduğunu söylediği görüntüler internette dolaşıyor.

"FIRSAT BULDUKÇA GÜLEN'LE GÖRÜŞTÜM"
    FETÖ'nün kanalında Fetullah Gülen'le görüşmesi hakkında gelen bir soru üzerine 'ilk değil' diye söze başlayan Ortaylı gerek İstanbul'da gerekse Amerika'da fırsat buldukça Fetullah Gülen'le görüştüğünü vurguladı.

"EKSİK OLMASIN, İLGİYLE DİNLEDİ"
    Ben Türk coğrafyası üzerine konuştum, eksik olmasın o da ilgiyle dinledi. Zaten her görüşmemizde bunları konuşuruz. Okulları konuşuruz. 1.5-2 saatlik görüşme yaptık.

"HER ŞEYDEN ÖNCE O BİR ÖĞRETMEN"
    Ben her zaman için söylerim, kendisi inanıyor. Sakin birisi. Belirgin konularda hassas. Bu eğitim konusunda falan. Merak ederim sorarım, bana anlatır. Bu çok önemli bir şey, bir cemaat liderinin, her şeyden önce bir öğretmenin sakin ve sabırlı olması lazım. Mühim meselesi bu.

VİDEO

• ilber ortaylı abartılmış bir balondur
  • Tayyiple Gülen'in beraber olduğu fotoğrafları diziversin biri buraya. Mobildeyim yapamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

Tayyiple Gülen'in beraber olduğu fotoğrafları diziversin biri buraya. Mobildeyim yapamıyorum.

bu ilber ortaylının fethullahı övdüğü gerçeğini değiştirecekmi?

şu dipten çıkın artık
  • İlber hocaya gösterdiğiniz hassasiyeti, akpli yöneticiler içinde gösterin.Şimdi arşivleri açın ve fetöyü öven akplilerin haberlerini paylaşın.Hadi bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

İlber hocaya gösterdiğiniz hassasiyeti, akpli yöneticiler içinde gösterin.Şimdi arşivleri açın ve fetöyü öven akplilerin haberlerini paylaşın.Hadi bakayım.

burada ilber ortaylıyı tartışıyoruz

niye zorunuza gidiyor

onlarda ortaylıda aynı derenin suyu

sosyal medya şişirdi diye ortaylı üzerinde konuşulamaz ve sorgulanamaz bir dehamı?

bir çok değerli prof var ve sosyal medyada parlamadığı için kimsenin haberi yok
  • bu adamın nasıl bir ikna gücü var adam kimle konuşsa kendisine hayran bırakıyor türkücüsünden,oyuncusuna,futbolcusuna ,tarih bilimcisine kadar.ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekir Avşar'ın Bir Yorumu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fetullah Gülen bir şeytandır kandıranın hiçmi suçu yoktur hergün sizi şeytan çocukla oynar gibi oynatıyor böyle şeylerle uğraşmanızda şeytana alet olduğunuzun belirtisidir bundan dolayı kendinizi hiç suçladınızmı hayır çünkü şeytan sizin kendinizi övmenizi sağlar kainatın merkezinde siz varsınızdır herkes suçludur fakat siz suçtan kabahatten hatadan tenzihsiniz

bırakın boş işleri mesnevide firavun hikayesini okuyun okurken gülersiniz bakın şu gaddara zalime dersiniz tamda o esnada mevlana şöyle der gülüyorsun eğleniyorsun ama ben senin için söylüyordum senin içindede firavun vardır diyor bunlar geçiştirilecek şeyler değil bolca zaman ayırarak okuyarak anlayabilir günden güne kendinize katkı sağlarsınız

başkaları ile uğraşırsınız şeytanın en sevdiği iştir siz bunu yaparken kendinizi sorgulamaktan kaçmış olursunuz kendinizin zararsız olduğunuzu düşünürsünüz evet belki başkalarına karşı öyledir fakat kendi kendinize çok zarar verdiğinizi göremeyecek kadar körsünüz şeytan en zekinizden daha zekidir kaldıki siz bir tanecik oyununu bile sezecek kadar aklınız yok

insan insandır kişilerin isimlerin bir önemi yoktur insan bir başka insanla savaşmaz insan şeytanla savaşır buradada yanıldınız siz yanılmaktan başka bir şey yapmıyorsunuzki haklı olduğumu ölünce göreceksiniz

• ø kullanıcısına yanıt
    İlber ortaylı fetöcü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illüminati

Fetullah Gülen bir şeytandır kandıranın hiçmi suçu yoktur hergün sizi şeytan çocukla oynar gibi oynatıyor böyle şeylerle uğraşmanızda şeytana alet olduğunuzun belirtisidir bundan dolayı kendinizi hiç suçladınızmı hayır çünkü şeytan sizin kendinizi övmenizi sağlar kainatın merkezinde siz varsınızdır herkes suçludur fakat siz suçtan kabahatten hatadan tenzihsiniz

bırakın boş işleri mesnevide firavun hikayesini okuyun okurken gülersiniz bakın şu gaddara zalime dersiniz tamda o esnada mevlana şöyle der gülüyorsun eğleniyorsun ama ben senin için söylüyordum senin içindede firavun vardır diyor bunlar geçiştirilecek şeyler değil bolca zaman ayırarak okuyarak anlayabilir günden güne kendinize katkı sağlarsınız

başkaları ile uğraşırsınız şeytanın en sevdiği iştir siz bunu yaparken kendinizi sorgulamaktan kaçmış olursunuz kendinizin zararsız olduğunuzu düşünürsünüz evet belki başkalarına karşı öyledir fakat kendi kendinize çok zarar verdiğinizi göremeyecek kadar körsünüz şeytan en zekinizden daha zekidir kaldıki siz bir tanecik oyununu bile sezecek kadar aklınız yok

insan insandır kişilerin isimlerin bir önemi yoktur insan bir başka insanla savaşmaz insan şeytanla savaşır buradada yanıldınız siz yanılmaktan başka bir şey yapmıyorsunuzki haklı olduğumu ölünce göreceksiniz

tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Tayyiple Gülen'in beraber olduğu fotoğrafları diziversin biri buraya. Mobildeyim yapamıyorum.

şu dipten çıkın artık

Önce feto ne istediyse verenler yargılansın sonra ilber ortaylı da yargılansın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o hatayı yapmayan az kişi kalmış.
    önemli olan bunların ne mal olduğunu anlayıp hatadan dönmektir.
  • quote:

İlber ortaylı fetöcü mü?

hayır fetöcü değil, halka yukarıdan bakan kibirli adamı da görün istedik, fetö konusunda bütün oklar belli yerlere doğrultuluyor ama fethullahın her yere el attığını, hemen herkesten faydalandığını görmeniz lazım

bunu gördüğünüzde hep beraber fetöye karşı mücadele edebileceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk Sevdalısı 1987

quote:

quote:

şu dipten çıkın artık

Önce feto ne istediyse verenler yargılansın sonra ilber ortaylı da yargılansın.

sakin ol delüğanlı, kafanı camdan çıkar biraz nefeslen sonra sakin kafayla yine oku şu konuyu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illüminati

Fetullah Gülen bir şeytandır kandıranın hiçmi suçu yoktur hergün sizi şeytan çocukla oynar gibi oynatıyor böyle şeylerle uğraşmanızda şeytana alet olduğunuzun belirtisidir bundan dolayı kendinizi hiç suçladınızmı hayır çünkü şeytan sizin kendinizi övmenizi sağlar kainatın merkezinde siz varsınızdır herkes suçludur fakat siz suçtan kabahatten hatadan tenzihsiniz

tamam

teşekkür

• quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

bu adamın nasıl bir ikna gücü var adam kimle konuşsa kendisine hayran bırakıyor türkücüsünden,oyuncusuna,futbolcusuna ,tarih bilimcisine kadar.ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

bu gidişle gökçek haklı çıkacak herhalde
  • Recep Tayyip Erdogan ile Fetullah Gulen , Hz Ademden akrabalar.

Recep Tayyip Erdogan, Trump,Putin, Hitler,Mussolini,Esat bunlarda Hz Ademden akrabalar.

Filistinde olen insanlar ile onlari olduren yahudilerde Hz Adem den akrabalar.

Simdi burada neyi anlattim peki , onuda ben soylemeyeyim.

Cocuk dogunca Neden isim konur onuda bir ogreni verin.

Neden herkesin bir tanimlayici ismi var onuda ogrenin .

• Hala böyle saçma konular açarak AKP yi aklamaya çalışıyorsunuz, bak bu da övmüş diyerek.

Asıl sıkıntı bu değil hala anlamadınız.

Şimdi diyelim ki elimizde seri bir katil var. Dışarıdan iyi bir insan gibi görünüyor. Birçok insan da bu insanı iyi biri olarak tanıyor biliyor. Bu zaten olağan bir durum. Birçok seri katilin tanıdıkları onu biz hiç öyle bilmezdik der. İnanamazlar adamın katil olduğuna.

Zaten sıkıntı AKP nin bu seri katili övmesi falan değil. Onu herkes yapabiliyor. Ecevit de yapmış zamanında...

Asıl sıkıntı AKP'nin bu kişinin seri katil olduğunu bildiği halde onu kullanarak, bu seri katile güç adam ve para sağlayarak kendi potansiyel düşmanlarını ama gerçekte masum kişileri temizletmesidir. Anlatabildim mi? Ergenekon sürecinde yapılan pislikler, hileler, sahte deliller ve teröristten tanıklar, özel yetkili mahkemeler, Silivri ceza evi vs... bunlar hep ikilinin eseriydi. Daha sonra bunların hepsini devlete almak da...

Hatta şu an devletten Fetö temizlendi: ama adam kayırma, insanları hileyle hurdayla yıllarca hapislerde süründürme, yalan haberlerle insanları hedef gösterme, tutuklatma, yalan kanıt üretme... bunlar son bulmadı. Demek ki bu pislikler cemaatin tek başına yaptığı işler değilmiş.

• quote:

quote:

İlber hocaya gösterdiğiniz hassasiyeti, akpli yöneticiler içinde gösterin.Şimdi arşivleri açın ve fetöyü öven akplilerin haberlerini paylaşın.Hadi bakayım.

burada ilber ortaylıyı tartışıyoruz

niye zorunuza gidiyor

onlarda ortaylıda aynı derenin suyu

sosyal medya şişirdi diye ortaylı üzerinde konuşulamaz ve sorgulanamaz bir dehamı?

bir çok değerli prof var ve sosyal medyada parlamadığı için kimsenin haberi yok

Fetullahı başımıza çıkaran kim peki siz değilmisiniz Fetullaha fırsatlar veren akp değilmi İlk önce sayın cumhurbaşkanının Yargılanması gerekiyor Ardından Akp nin yargılanması gerekiyor Burada ilber ortaylıyı tartışmıyoruz Fetullaha güç veren kişinin yargılanmasından da bahsediyoruz "KANDIRILDIK" DİYE BİR DÜNYA YOK

İlber Ortaylı'nın Fetullah Gülen'i övdüğü video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 10 Mayıs 2017; 11:48:34 >

• İyide birkaç yıl öncesine kadar herkes övüyordu. Bu övme olayı darbe girişiminden sonra mı olmuş?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.