< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
adamlar koca milleti aç bırakmış sefalete sürüklemiş biride burada bankamatikçiler işten atıldı diye isyan etmiş. sizin gibiler olmaz olsun. |
Keşke aynı cümleyi diğer üye içinde kursaydin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11 yıl olmaması beni teselli etti.. geçmiş olsun. |
bi tane sağcı fesli sirk maymunu var böyle videolar çeken, kendi yandaşlarını toplayıp toplayıp galeyana getiren, o bi ceza alıyormu?.. almıyor.. o zaman yargı taraflıdır!! |
|
İsim ver araştıralım bakalım öyle kuru sıkı yazma. Yüzde 99 sallıyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır değil. Onun yarısı kadar adam değilsindir sen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uğraşma bu lavuk partizan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunların hiçbiri tutuklanma sebebi değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
felaket tellallığı konusuna katılmıyorum hocam. halk zaten felaketi yaşıyor. kimsede para yok herkes borçlu. bunu izliyoruz sayelerinde. bana denk gelse sokakta aşağı yukarı benzer şeyleri söylerim yani. ha diyorsanız para verip röportaj yaptırıyor orası farklı bir konu ama felaket tellallığı yaptıklarını düşünmüyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 29 Aralık 2020; 16:27:0 > |