Şimdi Ara

İlandaki araç için ne dersiniz? (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a3-1-4-tfsi-ambition-s-tronic-fonk-spor-direksiyon-dij-klma-65230890/detay/#close

Bu ilandaki aracı almayı düşünüyorum. 55000 km de 2006 FSI passat comfortline aracımı satıp üzerine koyup almayı düşünüyorum. 2. araç olacak. Ne dersiniz?
    Fiyat uygun mu? Değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradient -- 23 Kasım 2011; 20:09:58 >

• fiyat çok ama araç temiz gözüküyor yeni yıkanmış gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

fiyat çok ama araç temiz gözüküyor yeni yıkanmış gibi...

Galeri aynı zamanda Sonax bayisi normal temiz görünmesi . Fiyat kaça düşerse alınabilir?
  • tramer kayidi yoksa alinir donanim full ama 3 eksisi var bence füme renkli olmasi,yari otomatik olmasi,benzinli olmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

tramer kayidi yoksa alinir donanim full ama 3 eksisi var bence füme renkli olmasi,yari otomatik olmasi,benzinli olmasi.

Yarı otomatik derken? Kusura bakmayın ben AUDİye yabancıyım. DSG değil mi yani? Farklı otomatik vites seçenekleri de mi var?
    Tramer kaydı plaka olmadan öğrenme şansımız yok ne yazık ki? Galerici plakasını söylerse belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradient -- 23 Kasım 2011; 14:34:42 >
  • Çalışırken ve stop ederken kontrol edin sirkelenme oluyor mu. bazı A3' lerde kronikleşmiş sorun bu. Bir de deneme sürüşü yapın, şanzımandan gelen garip bir kütürtü sesi oluyor buna da dikkat edin.

Rengi hariç alınabilir bence, tramer kaydına da bakın. şimdiden hayırlı olsun.
  • Tramere mesaj attigimda cevap soyle geldi. Kayitlarimiza gore ****** SasiNo lu aracin 3 adet hasari mevcuttur. HSR1:07/09/2011, Carpma, 504TL HSR2:11/07/2011, Carpma, 1674TL HSR3:26/03/2009, Carpma, 1586TL

Ne diyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    10 ay önce açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Çalışırken ve stop ederken kontrol edin sirkelenme oluyor mu. bazı A3' lerde kronikleşmiş sorun bu. Bir de deneme sürüşü yapın, şanzımandan gelen garip bir kütürtü sesi oluyor buna da dikkat edin.

Rengi hariç alınabilir bence, tramer kaydına da bakın. şimdiden hayırlı olsun.

Tramere mesaj attigimda cevap soyle geldi. Kayitlarimiza gore ****** SasiNo lu aracin 3 adet hasari mevcuttur. HSR1:07/09/2011, Carpma, 504TL HSR2:11/07/2011, Carpma, 1674TL HSR3:26/03/2009, Carpma, 1586TL
  • ilan uçmuşş..kaç tane kaza geçirmiş araç full kazalı..en iyisi unut sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

ilan uçmuşş..kaç tane kaza geçirmiş araç full kazalı..en iyisi unut sen.

Evet aynen o paraya sıfır araçlar alınır; Astra citroen C4 gibi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradient -- 23 Kasım 2011; 20:04:27 >
  • İlan yayından kalkmış.
  • Mesajı yazmadan hemen önce linki tıkladığımda "ilan yayıda değildir" uyarısı vermişti.
  • Fiyatı yüksek aynı paralara 2008 model şuanki kasadan bi önceki kasa bi a4 alabilirsin.
  • Katırdan inip eşeğe binmek istiyorsanız araç orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Katırdan inip eşeğe binmek istiyorsanız araç orda.

Passata binmeye devam edin daha iyi diyorsunuz yani.
  • Ne olursa olsun daha büyük bir araç. Aradaki farka değecek bir şey de göremiyorum zaten.
  • Evet zaten tramer sonuclarından sonra vazgeçtim ben de.
    Yorumlarımızdan ve önerilerinizden dolayı çok teşekkür ederim.
  • Sizin yerinizde olsam 2012 model A3 alırdım. 52.000 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-audi-a3-1-6-sportback-attraction-beyaz-63224483/detay/

2012 MODEL
    AUDİ A3 1.6 ATTRACTİON
    ADVANCE PAKET
    ESP
    OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI
    YAĞMUR SENSÖRÜ
    FAR SENSÖRÜ
    PARK SENSÖRÜ
    AUX GİRİŞİ
    ÇİFT BÖLGE DİJİTAL KLİMA
    KOL DAYAMA
    16 ÇELİK JANT
    CD/MP3 ÇALAR
    GÜNDÜZ FARI
    SİYAH İÇ DÖŞEME
    HALI PASPASLAR
    KM SINIRI OLMAKSIZIN 2 YIL GARANTİLİ

• fiyatı yüksek kazalı nekadar ful olsada 5-6 yıllık araba sıfır km güncel bir araç alınabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.