Şimdi Ara

ilandaki 1997 passat hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derin Mavi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

    quote:

    Orijinalden alıntı: hatchet

    semih kardeş, en güncel kasadan daha sağlam ve kalitelidir diyorsun ama öncesinde de uzak durman gereken bir araç diyorsun paylaşırsan yaşadıklarını sevinirim.

    valla dostum anlatsam roman olur. en iyisi sen vazgeç bu arabadan o fiyat aralığında 92-96 model arası honda civic tek kapı araçlara yönelebilirsin karbüratörlü olduğu için yakıt çok az yakar çok ta iyi kaçar ben uzun yıllar bu aracı kullandım tokatladığım passatları toplasan istanbula 3. köprü olur.

    Kardeş sen diyon yahu

    Arabalara bok atıp sonra neyi var diye sorunca kıvırmaya başlıyorsun bu üç oldu bak,birde diyor ki git 92-96 Civic al....

    sen anlamazsın kardeş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hatchet

    arkadaşlar selamlar,

    babama araç bakıyorum uzun zamandır. bu aralar aklımı 1997-1999 arası passat 1.8t kurcalamaya başladı. bu araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bizlerle paylaşabilir mi.

    saygılar

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-orjinal-passat-1.8t-127976097/detay

    98 model 1.8t Passat kullanıyorum. Otomatik vites, 112.000 km idi yanlış hatırlamıyorsam. Buyurun, sormak istediklerinizi sorun, elimden geldiğince cevaplayayım.




  • Merhaba 97 model 1.8t duz vites olanını halen kullanmaktayım.185000 km de almıştım.şu an 250000 km yi geçtim.yaşadığım sorunları sıralarsam turbo hortumu değişti.radyötör değişti.trigeri değiştirdim akü değişti.ara sıra çıkan cam arızaları oluyor.rutin bakım masrafları ve ön takımda değiştirdiğim parçalar oldu.çok keyifli bir araba olduğunu söylemek istiyorum performans isteğine karşılık verir .uzun yolda yormaz.şehir içi LPG ile ortalama 25 kuruş yakıyor.bakımlı binmek önemli.saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yaşında bir araca 20.000 istemekte ve o parayı o araca verip satın almayı düşünmek bile abes bence.
  • bu arabanın çok büyük ihtimalle airbagi değişmiş boyalı parçalar da bunu onaylar gibi. Direksiyondaki renk farkına ve göbeğin çıkıklığına iyi bakın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.