Şimdi Ara

İLAN KAPATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gereksiz mesajlaşma yüzünden ilan kapatılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikososyal -- 22 Nisan 2016; 16:15:02 >

• Arkadaşla alışveriş yaparken dikkatli olmanızı öneririm. Bana rezerve ettiği ürünü (öğlen etti akşam eve gelince alacaktım) başkasına satıp (veya öyle söyleyip) 1.5 gün vaktimi çalmış, muhtemelen 18 yaş altı bir küçük dostumuzdur. Büyükse daha vahim. Satmak istemiyorsanız söyleyin ben de başka bakayım diye mesaj attım. Foruma girmesine rağmen mesaja cevap vermeyip böyle bir ahlaksızlık yaptığı halde haber vermeye tenezzül etmeyen karakterde bir insandır.
    1 saat önce yazmış dün akşamki mesajıma: Malesef ürünü tanıdık satın aldı hocam, bildirmediğim için üzgünüm.

Merak edenler için söyliyim. Ürün Galaxy Tab 10.5 tabletti. Şuan bana rezerve olan ilanı da düzenleyip, içeriği silip ''SATILDI'' yapmış.

Not: Sadece bilgilendirmedir. İsteyen istediğine tabi ki de satabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .VincentVega.

Arkadaşla alışveriş yaparken dikkatli olmanızı öneririm. Bana rezerve ettiği ürünü (öğlen etti akşam eve gelince alacaktım) başkasına satıp (veya öyle söyleyip) 1.5 gün vaktimi çalmış, muhtemelen 18 yaş altı bir küçük dostumuzdur. Büyükse daha vahim. Satmak istemiyorsanız söyleyin ben de başka bakayım diye mesaj attım. Foruma girmesine rağmen mesaja cevap vermeyip böyle bir ahlaksızlık yaptığı halde haber vermeye tenezzül etmeyen karakterde bir insandır.
    1 saat önce yazmış dün akşamki mesajıma: Malesef ürünü tanıdık satın aldı hocam, bildirmediğim için üzgünüm.

Merak edenler için söyliyim. Ürün Galaxy Tab 10.5 tabletti. Şuan bana rezerve olan ilanı da düzenleyip, içeriği silip ''SATILDI'' yapmış.

Not: Sadece bilgilendirmedir. İsteyen istediğine tabi ki de satabilir.

Öncelikle 1.5 gün vaktimi çaldınız dediniz, dün akşam saat 10.30'a kadar bekledim, sizin ilk mesaj saatiniz 11 sularında idi, o zaman siz de benim 1 günümü çalmış oluyorsunuz? (!) sizden haber alamayınca ilanı kapattım, zaten hali hazırda ürünü almak istediğim tanıdığım vardı fakat size sözüm olduğu için bekledim, sizin bana dediğiniz ''9 gibi mutlaka geri dönüş yaparım'' idi. Bir başka söylemek istediğim şey ise bana olayları sorgulamadan ve başkasına iftira atarak karaktersiz demek asıl karaktersizlik yapmak demektir. Buraya işinize gelmediği için ve ilanımı baltalamak amacı ile geldiğiniz apaçık ortada. Benim bu forumda 15-16 alışverişim oldu. Ne kadar ürünü sattığım kişilerle iletişimimi ve samimiyetimi sürdürdüğümü sorabilirsin. Ayrıca o ilan dün sabah 10'dan beri aktif değildi, sen kahin misin de benim cevap vermeye tenezzül etmediğim gibi bir kanıya varıyorsun? Her bildirim geldiği zaman bakmak zorunda mıyım? Mobildeydim ve kimden mesaj geldiği gözükmüyordu ayrıca. Bugün akşam 5 civarında -2 saat önce- bilgisayardan girince gördüm mesajın geldiğini ve okuduğum gibi de cevap vermedim mi ben sana? Ayrıca insanları 18'den küçük diyerek 18 yaş altı kardeşlerimizi burada cümlenize akılsız gibi bir yüklem yüklemeniz ve aşağılamanız bir başka karaktersizliktir! Eğer karaktersiz bir insan olsaydım sana o cevabı hiç atmazdım Senin mantığınla bakıcak olursak bunu yazmam için de sen benim zamanımı çaldın ve ilanımı baltaladın. Eğer satmama gibi bir niyetim olsaydı size rezerve edip de boşuna ilanı bekletmezdim. Satılan ürünü ne diye düzenleyebilirim ayrıca? Referans imkanı olmadığı için forum dışı ürüne malum satıldı diye değiştirdim. En sona yazdığınız not ise ayrı bir komedi. Kendinizle çelişiyorsunuz. Önce ürün almayın, dikkatli olun diyorsunuz, sonra da yine de isteyen istediğine ürün satabilir diyorsunuz. Burada olgun olmayan kişi sizsiniz.

• Muhtemelen 3 5 kuruş fazla verdiği içindir. Çeliştiğim bi nokta yok. Yazdığım ifadeler : "Arkadaşla alışveriş yaparken dikkatli olun." ve "İsteyen istediğine satabilir."
    Saat 9 civarı alacağım yazdım 9 civarı evde olacağım için. Saat 10'da olabildim. 10u 10 geçe yazdım ve ilanı kapatmıştınız. Bana hemen deseniz ki ''Hocam 9 civari dedin ben de 9a kadar rezerve ettim. Sattım başkasına.'' Eyvallah derim zaten. Bilgi vermeyi bırak mesajı cevaplamamak nedir ? Nası cinslersiniz. Sahtekarlığın da yalanın da alemi yok. Pcden ssleri de atabilirim zamanlarıyla. Ya da siz hazır pcdeyken atın da işte haklılığınız çıksın ortaya.
    Tekrar yazıyorum isteyen istediğine satabilir, forumdan alacak arkadaşlar için bilgilendirme yapıyorum sadece, dikkatli olsunlar. Ellerindeki nakiti akşam alışveriş yapacağım diye limit için kredi kartına yatırmasınlar. Sonra böyle patlamasınlar.
    O fazla sattığınız tahmini 25 30 lira umarım size iyi gelir, demek ki ya değişik karakterde bi küçük dostumuzmuşsunuz ya da çok fazla ihtiyacınız varmış . Ama o parayla ne ticaret ahlakı alabilirsiniz ne de olgunluk. Engelliyorum böyle biriyle bidaha işim olamayacağı için, dolayısıyla son mesajım hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .VincentVega.

Muhtemelen 3 5 kuruş fazla verdiği içindir. Çeliştiğim bi nokta yok. Yazdığım ifadeler : "Arkadaşla alışveriş yaparken dikkatli olun." ve "İsteyen istediğine satabilir."
    Saat 9 civarı alacağım yazdım 9 civarı evde olacağım için. Saat 10'da olabildim. 10u 10 geçe yazdım ve ilanı kapatmıştınız. Bana hemen deseniz ki ''Hocam 9 civari dedin ben de 9a kadar rezerve ettim. Sattım başkasına.'' Eyvallah derim zaten. Bilgi vermeyi bırak mesajı cevaplamamak nedir ? Nası cinslersiniz. Sahtekarlığın da yalanın da alemi yok. Pcden ssleri de atabilirim zamanlarıyla. Ya da siz hazır pcdeyken atın da işte haklılığınız çıksın ortaya.
    Tekrar yazıyorum isteyen istediğine satabilir, forumdan alacak arkadaşlar için bilgilendirme yapıyorum sadece, dikkatli olsunlar. Ellerindeki nakiti akşam alışveriş yapacağım diye limit için kredi kartına yatırmasınlar. Sonra böyle patlamasınlar.
    O fazla sattığınız tahmini 25 30 lira umarım size iyi gelir, demek ki ya değişik karakterde bi küçük dostumuzmuşsunuz ya da çok fazla ihtiyacınız varmış . Ama o parayla ne ticaret ahlakı alabilirsiniz ne de olgunluk. Engelliyorum böyle biriyle bidaha işim olamayacağı için, dolayısıyla son mesajım hayırlı satışlar.

önceki mesajımda belirttiğim gibi, çok önyargılı bir kişiliğe sahipsiniz, yazdıklarımdan 2 adet cümle seçip cevaplamak da sadece haklı olduğunuzu sandığınız konular. burada yüzlerce referansı olan kişilerden ürün almak istediğimde ben de cevap alamamıştım 2 gün boyunca, o zaman o kadar kişinin memnun olduğu kişi bir bana cevap vermeyince ahlaksız mı oluyor? ve 20-30 tl'ye satmadım, öyle bir şey söz konusu bile değil, 1 saat boyunca ilanı bekletmiş insana, o süre boyunca asıl bana cevap vermeye tenezzül etmemiş insana niyetim o olmasa bile başkası hiç cevap vermez zaten, siz başkasının kişiliğine, karakterine laf atacağınıza önce kendinize dönüp bir bakın, benim de sizin gibi insanlarla işim olmaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilan silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    [SATILDI] İLAN SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.