Şimdi Ara

[SATILDI] Sıfır Garantili Endgame Gear XM2w 4K Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Sıfır Garantili Endgame Gear XM2w 4K Beyaz

En düşük gecikmeye sahip fare ve daha iki ay önce piyasaya sürüldü.

Ürün sıfır, hediye olarak aldım ancak beğenilmedi. Açıldığı için iade hakkım olmadığından satmaya karar verdim.

İki yıl Türkiye garantisi bulunmakta. Beraberinde gelen taşıma çantası, 4K dongle ve kablo dahildir.

Ürün rexoNN tarafından satın alınmıştır.

Ürün şu an kullanılmamakta olup kutusunda beklemekte; sıfırı neyse bu da o. Pazarlık kabul etmiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Aralık 2026 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Dünya üzerinde ki en düşük gecikmeli mouse bu değil yanlış bilgi vermeyelim iyi satışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kiiler kullanıcısına yanıt

Münakaşaya girmeyeceğim. Switchler GX Speed modunda en düşük klik gecikmesine sahip. Sensör de XM2 8K’den farksız sayılacak konumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikososyal -- 24 Aralık 2024; 1:53:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikososyal kullanıcısına yanıt
    :) peki iyi forumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teknik olarak en düşük gecikme op1 8k diye biliyorum yanlışsam düzeltin, yine ikinci xm2 8k olması lazım.

En düşük gecikmeli 4k kablosuz mouse dersek daha doğru tabir olur gibi. Bu arada yazılım üzerinden daha tıklamadan tıklama girdisini sağlayabilen tek marka endgame. Gx Speed modunu bilmeyenler başka marka ve ya mouse'u daha iyi zannedebilir. Hayırlı satışlar, denemek istediğim bir mouse belki nasip olur.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Haklisiniz ancak ilani fazla teknik kelimelere bogmak istemedim.

Urunun fiyatini bir sure boyle tutacagim zamlanmasina ragmen. Su an 5500 tl'ye cikmis. Dilediginiz vakit ulasabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.