Şimdi Ara

İLaçlama pompası ile araç yıkama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sıkıntım yok ancak su sıkıntım var, bahçede su kullanamıyorum. Bende evde kovaya ilk önce köpük yapıp aracı köpürttükten sonra nette bulduğum basınçlı elektrikli olmayan ilaçlama pompası ile su tutararak durulamayı düşünüyorum. Daha önce kullanan bilen var mı ? Suyu yeterli mi atıyor, araca zarar vermeyelim birde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Araca zarar veremezsiniz ,zaten basıncı çok az.Tam eziyete dönüşür.

• anca ıslatır gibime geliyor. bazı basınçlılar bile işe yaramazken...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O pompadan yabancı otlar için kullanıyorum, sizin işinizi görmez çok az su çıkartıyor.

• 2lt olanlar köpük için kullanılıyor, tazyikli su için büyüğü de olsa yetersiz gelir bence.

• Basınçlı makinelerden alın, kovadan su çekebiliyor bir çoğu, bendede su sıkıntısı var, 50 litre su doldurup kovaya öyle yıkıyorum makina ilr arabayı. Tabi burda elektrik işinide çözmek lazım.

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Elektrikte sıkıntı maalesef hocam. Evden çekmemde çok zor ama yine de bakmak lazım. Nette bir kaç video izledim acaba onlar yanıltıcımıdır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sirke ile araç temizleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    yer varsa ne sorun ediyosun al bi uzatma kablosu sal evden bahçeye basınçlı makıneyle yıka
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Apartman sıkıntı ediyor, öyle bir yer ki kendileri ortak suyu 4 saat kullanır başka apartman sakinlerinin kullanmasına izin vermez. Kavga etsem ağzını burnunu kırıcam afedersiniz biliyorum ama o da yakışmayacak dava etse dava ile uğraş dur. Aslında yer var ama işte uğraşmak istemiyorum açıkcası. O yüzden dedim eh bahçede eve çok yakın değil, baya büyük uzatma kablosu lazım onlarsa pahalı oluyor baya bütçeyi yoruyor makinayla birlikte. Durum bu yani hocam.

• İlaçlama pompası almayın bi halta yaramıyor,ben aldım gördüm

Daha büyük boyutlarda olanlar varmış arkadaşım demişti sırf araç yıkamak için ama hiç bakmadım onada nasıl bişeydir diye

• Arabaya kendi hortumundan işesen daha çok kir çözersin.
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    5 lt olandan mı hocam ? Mesela hepsiburada da var bir tane 80tl ye ama şekli boyutu aynı ilaçlama pompası. Acaba farklılıkları var mıdır?

• Hocam uzatma kablosu için, normal kablo alıp uzatma yapın, kablonun metresi 1 lirayı geçmez, uçlarınıda alıp kullanırsınınız, makina alırsanız işinizi görür,bosch en küçük makinası çanta büyüklüğünde ve kovadan da su çektirebilirsiniz, yada benzinliklerde yıkayın aracınızı kendiniz, ama köpüğünü kullanmanızı pek tavsiye etmem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.