Şimdi Ara

Ilac Kanada'ya dil egitimi icin gelecekler bu yaziyi okumadan karar vermeyin! ilac dil okulu hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byspiker -- 10 Ocak 2017; 7:30:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Haklısınız. Çok yorum var sizin gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spatyom243

    İlk öncelikle gittiğiniz dil okulunu hiç duymamıştım. Genelde Kaplan, St Giles, Embassy English, Education First gibi dil okulları ünlüdür yurt dışında. Arkadaşlarımdan Amerika'da bu ünlü dil okullarına gidip gelenler oldu, gayet olumlu yorumlar duydum.

    Yaşadığınız sorunların çoğunun çalıştığınız danışmanlık acentenizden kaynaklandığını düşünüyorum. Size hem konaklama hem de okulla ilgili "hidden cost" denilen gizli ücret ve ders saatleriyle ile ilgili ayrıntılı bilgiler vermeliydi.

    Sadece Kanada değil Amerika, İngiltere gibi ülkelerin dil okullarında da genellikle çoğunluğu uzakdoğulu öğrenciler oluşturuyor. Refah seviyesi yüksek ülkelerdeki (Almanya, Avusturya gibi) öğrenciler genelde kendi ülkelerinde eğitim aldıkları okullardan (lise, üniversite vs.) yabancı dil öğreniyorlar.

    Sanırım siz oraya gidip Beginner ile başladınız. Çünkü uzakdoğulu öğrencilerin alfabe/okunuş konusunda çektiği zorluklardan bahsetmişsiniz. İyi de bundan doğal ne olabilir ki. Henüz A1 yani başlangıç düzeyde bilinmeyen bir dilin bilinmeyen bir alfabesini öğrenirken zorluk - yabancılık çekilmesini normal buluyorum. Beginner olarak fazla aceleci davranıyorsunuz bence. A1 seviyesinin konuları bellidir, kendinizi çok basit cümle ve yapılarla ifade etmeyi öğrenmedir amaç.

    Danışmanlık acentaları ile çalışmanın da çok doğru olmadığını düşünüyorum. Zaten çoğu ünlü dil okulunun web sitesinde konaklamadan tutun, havalimanından alınmaya kadar bir soru seçenek sunuluyor. Çoğunun Türk eğitim danışmanları da bulunuyor, onlardan talepte bulunabiliyor. Vize görüşmeleri için de şartlar bellidir acentaların vize almada herhangi bir olumlu yanı da yok.

    hocma siz bu işleri biliyorsunu sanırım size bir sorum olucak. bende bu yaz 2 aylıgına falan beni yurt dışına götürüp hem orda yaşama imkanı sağlayıp hmde ingilizce kursu verebilcek kurs arıyorum türkyiede bir kursa gitmez pratik oalrak kendimi geliştiremem gibi geliyor bu şekildeki kursalr yaz için 2 aylık falan ücretleri kaç bin tl civarıdır tüm masraflar dahil bana kaç paraya patlar ve tavsiye edebilceginiz kurs varmı bu şekilde ?




  • teşekkürler hocam.fiyat yüksek gibi baya ama kaliteli eğitimde yüksek ücretli olmasıda normal aslında
  • Merhabalar herkese,

    Malesef dil eğitimi serüveni, öğrencilerin yeterli araştırmaları yapmayıp sadece acentaların ya da başkalarının ağızlarından duydukları ile hareket ederek hüsrana uğrayıp sonra da başkalarını suçlamasına dönüşen kısır bir döngüye dönüşüyor. Öncelikle dil eğitimi alırken dikkat etmeniz gerekenler :

    1- Dil okullarının sınıf mevcutları
    2- Konum
    3- Her pahalı okul iyi okulda diye bir kavram yok.
    4- Konaklama olanakları
    5- Okulda kendi ana dilinizi konuşan bir danışmanın olması

    Aşağıda ki yazmış olduğum blog'tan çok daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

    https://www.blog.gezenthi.com/kanada-da-egitim/kanadada-dil-egitimi-icin-dikkat

    Kanada hakkında bilgi bulmak istersenizde blogun tamamına göz atmanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcan -- 17 Mart 2018; 4:22:46 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.