Şimdi Ara

Il-2 Sturmovik Oyuncuları Buraya (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
9
Favori
106.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardes cok tesekkur ederim.Sayende gaz kolunu kullanabiliyorum artık
    Yalnız daha once de yazdığım gibi joystickin sağa -sola ve yukarı-asağı olan hareketlerdeki hassasiyetini nasıl ayarlayabileceğimi de soylerseniz cok memnun olurum...
  • il2 1946 yükledim bende gursah la beraber warbirds 2.77 de uçuyorum patch ve hiper lobi yukledim ama online baglanamıyorum sorun neden olabilir birde
    makinam
    intel pentium 4 çekirdek
    3.20Ghz
    512 mb ram
    256 mb ati readon ekran kart var
    ama oyun takılarak oynuyor çözünürlülük 1024 ayarladığım zaman ise görüntü küçülüyor ne yapmalıyım??
  • Jakal:Oyunun joy kontrollerinin ayarladığın menüde 0 dan 10 ar artarak yüze kadar sayılar var. Her üç kontrol (yaw-pitch-roll) için de hepsini 100 yaparsan aşırı hassas yapmış plursun. Ya da 0-5-9-12... şeklinde kendine özel bir artış yaparak yavaş ama hassas tepki elde etmiş olursun. Anlayacağın kendin deneyerek sana uygun hassasiyet ayarını yakalarsın. Ben her üç kontrol için de 10-20-30... şeklinde 100 e kadar artan bir standart ayarı kullanıyorum. Bu ayar senin joy tepkine ve genellikle ne ile uçtuğuna da bağlı.

goldspring:Oyunun ve Hyper Lobby (HL) programının kurulmasından sonra HL genellikle otomatik olarak oyunu bulur ve hemen bağlanır. Eğer bağlanmadıysa;Öncelikle HL yi kurduktan sonra web sayfasından register olman gerekir. Ardından HL yi çalıştırıp senden istediği mail adresini ve şifreyi chat kısmına yazarak gir.Bu arada nick ini ve şifreni ayrıca Players kısmına yazman gerekir.Players altında Connect/Select Games seçeneğinde Forgotten Battles adlı oyun sekmesini işaretle. Ardından HL den disconnect ol ve Ctrl+Shift tuşlarına basılı iken tekrar Connect de. Oyunun kurulu olduğu sürücüyü C olarak otomatik alır. Sen sürücü hangisi ise işaretleyip arattır ve oyunun exe dosyasını bulur.Muhtemelen bağlanmış olman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakinroll -- 5 Mayıs 2007; 22:34:51 >

• Dostum verdiğin bilgiler için tesekkurler.Anlattığın üzere kendime uygun bi ayarlama yapmaya çalışacağım.Bu arada Joystick olarak Attack 3 ve uçak olarak da Bf-109 serisi kullanıyorum.Bu şekilde uçan arkadaşlar varsa onların yaptığı konfigurasyonları da oğrenmek isterim...
  • aramıza hoş geldin jakal... ben bu aralar iş yoğunluğu nedeniyle pek giremiyorum hyperlobby'e, umarım bi ara beraber uçabiliriz. _TR_Akıncı42'yi görürsen bil ki o benim...
  • Bende aranıza katılmak istiyorum. FS den sonra bunu da deniyeyim dedim ama, oyunu bulamıyorum.
  • Arkadaslar yurt disinda 334 filo l,TFC cirkus ,Airforce war gibi siteler kendi forumlarini olusturmuslar. Bu forumlarda ciddi bilgi birikimi olusmakta.Bu forumlarin cogu ciddi bir ingilizce olmadan da anlasilmamaktadir.

Sonuc olarak STURMOVIK IL 2 FB icin ciddi bir forum sitesi olusturacak arkadas varsa lutfen kursun.
  • Kardeşim özel bir site ve forum açılırsa elimden gelen yardımı yaparım. Bu oyun ve BOB (Battle Of Britain diye yeni bir oyun geliyor) ikisi de gerçekten geniş kapsamlı ve zor oyunlar. Bence de özel bir site şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakinroll -- 5 Mayıs 2007; 22:35:25 >
  • Bence de özel bir site çok iyi olur, hosting yıllık 15-20 $ falandır, ama trafik arttikça maliyet biraz artabiliyor, yine de çok maliyetli sayılmaz, mesela TGR'de trafik 5 GB'ı geçti ama iletişim çok kuvvetlendi.
    Bilgi zaten var, iş biraz web bilgisi... olur bu iş arkadaşlar, ha gayret...
  • Bence de biraz zahmetli olsa da site çok güzel bir fikir. Sanal havacılık için çok faydalı olur, IL-2 devamında BOB fln. Bir anda IL-2 olayına girmek pek çok insan işin zor iş, ama türkçe bir site insanlara çok yardımcı olabilir.
  • il 2 1946 yukledim ama hyperlobbden oynayamıyorum, odalarda 1946 yı göremedim.
  • Hyper Lobby de Players List seceneği altında Connect/Select Game den Forgotten Battles seçeneğini seçmelisin. Sonra tekrar bağlanmayı dene. Ayrıntılar yukarıda var. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakinroll -- 5 Mayıs 2007; 22:35:52 >
  • ya hyper lobbyde bir türlü oyunlara bağlanamıyorum, hepsinde time out hatası veeriyor! halbuki pingi düsük olan oyunları deniyorum ama yok. ne yapmam lazm. 4.08m yüklü. internet im gayet hızlı. 1024 k.
  • Sanırım senin modemin ya da windowsun bir kaç ayarının değişmesi gerekiyor. Tam olarak bilemiyorum ama tıpkı e-mule de olduğu gibi birtakım ayarlar gerekiyor olabilir. Bilenler varsa lütfen cevaplasın.Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakinroll -- 5 Mayıs 2007; 22:36:15 >
  • Slm arkadaşlar ben warbirds te Turkish Siver Raiders üyelerindenim. Aynı zamanda şu an İl-2 uçmaya başladım çok değişik ama umarım zamanla alışırım. (albay)
    Joystickimde bir sorun var . Sorun şu ki; oyuna girince rudder im çok hafif sola doğru dönük oluyor. warbirds te de böyle il-2 de de. Daha önce aldığım uyduruk marka bir bir joysitck te de aynı sorun vardı. Şu an kullandığım Saitek cyborg evo force da da aynı sorun var. İlk aldığım gün vardı bu sorun. Yani eskimeden olduğunu sanmıyorum. Denetim Masası/Oyun kumandaları bölümüne girip ayar yaptığım zaman joystick tam ortada durduğu halde Rudder hafif sola doğru dönük oluyor.
    Bu konuyu bazı arkadaşlara özelden yazsam da burda da paylaşmayı düşündüm.

Bu arada il-2 ye girince de sizlerle haberleşmek isterim. Oyundaki nickim yukarıda yazdığım gibi "albay" görüşmek üzere
  • Arkadaş uçağın sola yatmasından bahsediyorsan eğer bu, motorun tork etkisinden kaynaklanır. Trim yapabilirsin oyun kontrollerinden aileron trim yap, uçakta o yoksa rudder trimi dene ( bu çok iyi olmaz). Yani sorun joystickte değil. Oyunun gerçekçi olmasında. İyi uçuşlar.
  • Aynı sorun warbirs'te de var diyor albay, joystickte bişey var gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Arkadaş uçağın sola yatmasından bahsediyorsan eğer bu, motorun tork etkisinden kaynaklanır. Trim yapabilirsin oyun kontrollerinden aileron trim yap, uçakta o yoksa rudder trimi dene ( bu çok iyi olmaz). Yani sorun joystickte değil. Oyunun gerçekçi olmasında. İyi uçuşlar.
  • il-2 nin gerçekçi olduğu doğru ama benim bahsettiğim oyun kumandalarını denetim masasından ayarlarken bile rudder çok hafif dönük bunu oyun esnasında pedallara baktığım zaman daha iyi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biktim_yaaaa -- 27 Nisan 2007; 13:47:08 >
  • Kalibrasyon yapınca düzelmiyorsa eğer, o zaman gerçekten joystickte problem var.
  • http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=1021

Bu programı kur ve tekrar kalibrasyon yapmayı dene. Hala çözülmezse biraz daha araştırırız. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakinroll -- 5 Mayıs 2007; 22:36:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.