Şimdi Ara

İKV 49 LeveL Karakter Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Kıyamet Vakti 49 LeveL karakterimi satıyorum. İçinde 3 tane yücelen eşeya ve 3 tane de urban eşya var. İlginelenler benimle irtibata geçebilirler. =)
    Şimdiden Teşekkürler.

• Hocam Resim Felanda Koy Daha ilgi Çekici olur ...
    Not:ben Oynamıyorum Sadece oyundan Bir kaç Görüntü Görmek Hoş Olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazekage -- 24 Şubat 2011; 0:10:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazekage

Hocam Resim Felanda Koy Daha ilgi Çekici olur ...
    Not:ben Oynamıyorum Sadece oyundan Bir kaç Görüntü Görmek Hoş Olabilir.

Tabi daha mantıklı teşekkürler

Oyun pek güzel değil ama olsun. Bilgisayar yokken o oyunlara sarıyorduk. Napalım =)
  • Güncel
  • charın bütün görevleri tamam mı ? item olarak ne varsa söylersen iyi olur.alıcıyım.
  • OYUNU BIRAKCAĞIM İÇİN HESAPTAKİ BÜTÜN ÇARLARIMI SATIYORUM AYRI AYRI SATIŞ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR SAVAŞCININ BIÇAKLARI FULL HIDRADAN 2 PARÇA EKSİĞİ TAŞ KANAT DAN 3 PARÇA EKSİĞİ VARDIR BIÇAK KILICI YUKSELTİLMİŞTİR BÜYÜCÜNÜN CEHHENEM AYAK ASA VE TRANS AYAK EKSİKTİR ONLAR HARİÇ FUL+FUL KIYAMET ASASI YUKSELTİLMİŞTİR ŞİFACININ MEV AYAĞI HARİÇ MEVLANASI FULL DÜR ASASI YUKSELTİLMİŞTİR HEPSİNDE KASA ERİŞİMİ +5 BULUNMAKTADIR ÇOLUK ÇOCUK BENİ UĞRAŞTIRMASIN CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR Bİ CAFEDE FELAN BULUŞUP ÇARLARI AKTARIRIZ PARAYIDA ORDA ALIRIM... DETAYLI BİLGİ İSTİYENLER MESAJ YOLU İLE ULAŞABİLİRLER
     İKV 49 LeveL Karakter Satılık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.