Şimdi Ara

iktisat ataması 98 falan diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siz neye dayanarak ytü hacettepe iktisat öneriyorsunuz kendimizi geliştirsek bile kpssden 98 nasıl alacağız özelde şansı var mı iktisatta ?

• kim burda hacettepe ytü iktisat öneriyor önce göster
  • Ekonomi okuyacak adam özel sektörde çalışmalı. Memur olup ne yapacak?
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    peki özel sektörde işe girme olasılığı nedir ytü veya hacettepede okuyanların hocam
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    Net bir olasılık vermek zor. Kendilerini geliştirdikleri takdirde rahatlıkla işe girerler.
  • hocam burada insanlar iibfye ilk 5k'daki ünileri bile önermeyebiliyorlar, hacettepe ytü hiç duymadım.
  • Kpss-a sınavı çok zor zaten alımlar biraz torpile bağlı,Kpss-b için de dediğiniz doğru iibf bölümleri çok yüksek kapatıyo puanları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koç Boğaziçi ODTÜ Bilkent GS Sabancı belki özyeğin dışında nereye gidersen çok çabalaman çok çalışman gerekiyor.
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    anladım hocam 54 bindeyim de tm bölüm yok bilkent felsefe yazacağım felsefeye ilgim var en azından ilgim olan bir alanda çabalayım diyorum
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi tanımadan tercihlerinize karışmak mantıksız olur.Belki dil öğrenme konusunda yeteneklisinizdir.Üniversitede 4-5 yılda 3 dil falan öğrenip baya öne geçebilirsiniz.Belki insan ilişkileriniz iyidir kendinizi kolayca sevdirebiliyorsunuzdur.
  • 98 puan değil, gir forum memurlara bak merkezi alımda 84le atananlar var. A grubu kadrolarında yani mülakatlı alımlarda işler karışık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 84le atananlar mülakatsız mı yani ? anlamadım 98le atananlar daha yüksek mevkiler falan ve mülakatlı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

84le atananlar mülakatsız mı yani ? anlamadım 98le atananlar daha yüksek mevkiler falan ve mülakatlı mı ?
    Evet a grubu kadrolarıyla b grubu kadroları farklı, a grubunda alan sınavı da oluyor haliyle puanları daha yüksek zaten çok kötü bir öğrenci değilsen rahatlıkla 90 üstü alırsın ama atanmak için ilave olarak mülakata girmen gerekiyor. B grubu kadroları bildiğimiz kpss, mülakat yok, üni tercihi yapar gibi kurum/yer tercihi yapıyorsun. Evet iibfnin ataması sıkıntılı ancak merkezide 84 85le atanıyorlar, mühendisliklerde hukukta 89 90 puan gerekiyor. Daha detaylı bilgiye memurlar.net forumlarından ulaşıp kendi kararını kendin verebilirsin, illa memur olmak istiyorum dersen puanı 65 70e kadar düşen bölümler var, sınıf öğretmenliği de alımı güzel puanları düşük seçenek çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.