Şimdi Ara

İktidar döneminde neler üretildi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarıda sayılan satışların bir ikisi hariç doğru kararlardır. Yandaşçılık veya peşkeş olmadan yapılan, piyasa koşullarındaki her özelleştirme doğrudur. Kim yaparsa haklıdır.
    Problem peşkeşte, hatalı özelleştirmede, tüpraşı veya galatayı vermeye çalıştığımız “Sami Ofer” stayla işlerde.

Trt özelleştirilmedi iyi mi oldu? Arpalık kere arpalık.
    Devlet bankaları çok mu profesyonel? Mevlüt bey kazanamayınca hop devletbank yönetim kuruluna.

Bireysel kredi başvurusu reddedilen Murat Demirel hoop devlet bankası kredisiyle banka sahibi oldu, üstüne o banka battı.
    Türk Telekom özelleştirmesi “özelleştirmede asla yapılmaması gerekenler” başlığıyla ders olur.
    Özelleştirmede yanlış bir şey yok. Yanlış olan peşkeşler, yandaş kayırmaları gibi işler. Gizli kapaklı manipülatif işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tüketilenleri ve satılıp yok edilenleri zaten arkadaş yazmış, kaydır kaydır bitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Haziran 2019; 21:7:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli milli korvet, denizaltı, tüfek , bomba atar ,lazer silahı, hürjet , MOUNT AND BLADE WARBAND, general mobile , simit sarayı, bora füzesi , som füzesi, fırtına obüs 2, Altay tankı, Fatih sondaj gemisi, Yavuz Sondaj gemisi , Reis sınıfı denizaltı, destroyer (üretimde) tf-x(üretimde), Atak II ağı sınıf Taaruz helikopteri, Bayraktar İHA, hürkuş, Kaplan hafif sınıf Tank.

yada 'hadi lan bunlar üretildi mi diyorsun' derseniz.

bende üretilmediyse türetildi derim.

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

İşte böyle diyorlar.Oysa ki benim sorduğum şey mesela otomotiv,bilgisayar,telefon markası gibi dünya sektöründe bir üretimimiz var mı? Bildiğim kadarıyla Casper,General Mobile,Vestel gibi markalar var ama onlar da tamamen Türk üretimi değil.Yine anakart,ram,işlemci gibi ürünleri Amerikadan tesis ediyoruz.

Alıntıları Göster
    anakart ram işlemciyi üretemezsin zaten öyle al 10 milyar dolar hadi işlemci üretelim denenerek yapılan birşey değil o ezbere konuşmayın lütfen

otomotivi sektörü dünyanın en büyük tekelidir amerika bile girememiştir piyasaya türkiyenin 0 altyapıyla nasıl girmesini bekliyorsunuz

telefonda tekel sektör 3-4 tane üreticiye bağlı

saydığın çoğu şeyin temeli en az 40-50 senelik 17 senede özellikle dibinde bi dünya iç savaş geçiren ülke varken gene üretim konusunda çok fazla yatırım var.

Aptal siyasal propaganda afişlerini bana örnek olarak göstermeyin isterse uzay mekiği yaptık desinler pek umurumda değil.
    Sovyetler berline girmeden önce rusyayı ele geçirdik diye gazete manşetleri basılmıştır nazi almanyasında propaganda siyasetin ekmeğidir ciddiye almayınız lütfen

If you have real paradise for gangsters, see ya there

• HİNDİSTANIN BİLE KENDİ MOTORSİKLET VE OTOMOBİL MARKASI VAR BİZİM DAHA ARABA TEKERİNDEN BAŞKA YERLİ ÜRETİMİMİZ YOK.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

http://t.me/sicak
  • Ne kadar pislik varsa iktidar üretti.

Hırsızlık meslek oldu.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.