Şimdi Ara

İKİZ SİM KART (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
29.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

evet faturalı hatlarda ücret yok ama nedense hiç cep merkezlerinin elinde olmuyor. bana 4-5 gün sonra falan gel demişlerdi. yanlız ikiz sim kartın iki ayrı cihazda aynı anda kullanılması mümkün değilmiş.
    örneğin biri modemde biri telefonda olsa ben internete girerken telefonumu arayan kişiye nasıl bir uyarı verilecek yani ikisi arasındaki aktif-pasif olma durumunu kullanıcımı seçiyor yoksa otomatik geçiş mi yapıyor, bu konuyu anlamadım.
    kullanan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

teşekkurler cevap için...umarım faturaya yansıtmazlarr

sizin sorunuza gelince son acılan hat aktıf olması lazımm,

ben pc de vodem kullanıyorum ve mobil partner yazılımıyla pc den de konusma yapabılıyorum ama vodafone kendı yazılımını kullanırsam telefon mesgul calıyor.mobil partnerde ise telefon gelınce dırek baglantıyı durdurup calıyor konusuyorsun sonrada konusma bıtınce net tekrar aktıf oluyor ;)

ben sım kart degıstırmekten bıkıtıgım ıcın ikiz kart almak ıstıyorum artık ank.dan alıcam bodrumda ugrasılmaz bayiiler ile ;)

• hocam mobile partner yazılımını nereden indirdin linl verebilirmisin teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

hocam mobile partner yazılımını nereden indirdin linl verebilirmisin teşekkürler

valla kardeş google dan bulmuştum v16 lı bişeydi sanırım , google yazarsan mobile partner bilgisayardan telefon konuşması diye gelicektir arastırıp bulursun zaten suan hatırlasam soylerdım ;)
  • Avea nın web sitesinde araştırdım ama bulamadım. Avea nın böyle bir hizmeti sanırım yok
  • İhtiyaca göre çok kullanışlı olduğunu belirtmek isterim.

Cep numaranızı aynı zamanda zahmetsizce pcde kullanmak gayet keyifli. Diğer türlü cep numaranıza mobil internet tanımlatırsanız duruma göre kartı söküp usb modeme takıp pcde kullanmak eziyet. Hotspot özelliği olan bir telefonda çözüm olabilir ancak telefonu pcnin yanından ayıramamakta bir problem. Usb modem için ayrı bir hat açtırısanız(baştan böyle bir yanılgıya düştüm) bu defada cepte internet yok (: ve iki ayrı numaranız oluyor durduk yere buda iki ayrı fatura vs. demek

Pcye usb modemle kurduğumuz sms yazılımı çok hoş oluyor. Yoğun sms kullanıcıları sms paketleri almakta, cep telefonumuza aldığımız paketi internet için ayrı hat aldıysak kullanamamak çok can sıkıcı, ya diğer hat için bir sms paketi daha alıcaksınız yada sms yazılımı boş boş duracak. Kendi numaranızı kullandığınızda sms paketini klavye başında mis gibi kullanıyorsunuz.

Denemedim ancak yukarda bahsi geçen yazılım ile pcden görüşmede yapıldığı takdirde muntazam bir durum ortaya çıkıyor, işe yaramasa bile internete girdiğim saatlerde cep telefonu ihtiyacım zaten bulunmuyor.

İkiz kart hattınızı azami kullanışlı hale getirirdiği gibi tek numara, tek fatura, tek sms paketi, tek mobil internet paketi ile tüm problemler kalkıyor, tüm bunları hem telefonunuzda hem pcde zahmetsizce kullanıyorsunuz. İkiz kart ücreti 6 tl ödedim, bayilerdeki elemanlar pek talep görmediği için afallıyorlar, varlığından bile haberdar olmayabilirler. Israrla isteyiniz (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abritskil -- 28 Ocak 2012; 21:12:52 >

• ikiz kart kullanmayı bende planlıyrum ceptelefonundan sürekli blootuth ile bağlanıyorum oda jarzını her akşam iki kere bitiriyor pili yiyecez bu gidişle kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim cep telefonunu kapatmakmı gerekiyor ikizini vodem ile kullanırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki69

ikiz kart kullanmayı bende planlıyrum ceptelefonundan sürekli blootuth ile bağlanıyorum oda jarzını her akşam iki kere bitiriyor pili yiyecez bu gidişle kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim cep telefonunu kapatmakmı gerekiyor ikizini vodem ile kullanırken.

Şarz diyeni gördüm de jarz diyeni ilk kez görüyorum.

Soruna gelirsek emin değilim ama kapatmak gerekmiyor diye biliyorum. Biri aktifken diğeri aktif olmuyor zaten.
  • bende hem blackberry var hem iphone. vodafone ikiz kartım var. canım isteğine göre bir o cihazda bir bu cihazda kullanıyorum. iyi oluyor. birisi mikro sim diğeri normal sim kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Vodafone'dan ikiz sim kartlarım geldi. Tam 1 hafta demişlerdi, 1 haftada geldi. Aslında 2 gün önce gelmiş ama bugün alabildim.

Aynı internet paketini hem iPhone'da hem iPad'de kullanmak güzel oldu. Ayrıca Phoneit çok güzel çalışıyor. iPad'de iken gelen telefonları iPad'den cevaplıyorum.

Hangi cihazdan hareket olursa en son, otomatikman o aktif oluyor.

Gelen telefonları iPad ten nasıl cevaplıyorsun merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_glryz

quote:

Vodafone'dan ikiz sim kartlarım geldi. Tam 1 hafta demişlerdi, 1 haftada geldi. Aslında 2 gün önce gelmiş ama bugün alabildim.

Aynı internet paketini hem iPhone'da hem iPad'de kullanmak güzel oldu. Ayrıca Phoneit çok güzel çalışıyor. iPad'de iken gelen telefonları iPad'den cevaplıyorum.

ipad 1 de oluyor sadece bu. bt kulaklık ile ipadi telefon olarak kullanabiliyorsun.
  • Turkcell'de 25 liraymis bugün gittim sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

quote:

ipad 1 de oluyor sadece bu. bt kulaklık ile ipadi telefon olarak kullanabiliyorsun.

B'nde 2 var o sekilde kullanamazmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_glryz -- 28 Mayıs 2012; 0:58:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

mh ile gorusmem de ilk basta 49 tl faturanıza yansır ikiz sim kart için dedii, daha sonra olurmu bedava verıyorsunuz herkese dedim. sonra fıyat biranda 13.5 tl faturaya yansır dedi...

alan arkadasların faturasına herhangıbır tutar yansıdı mı acaba?

bodrum da alınacak vd merkez varmıdır? vodem ile kullanıyorum degıstırmek ızdırap oluyor...vs merkeze para verıp sonrada faturaya yansırsa 20-30 tl ye gelirr

Ben 3 değişik faturalı hatta aldım ikiz sim kart, hiç birine ücret ödemedim.

hangi yolla aldınız birde faturaya eklenmedı degıl mı?

Nasıl ödemedin bugün gittim 25 lira istediler

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır kullanamazsınız. yakında gelir mi bilemem ama henüz yok bildiğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayır kullanamazsınız. yakında gelir mi bilemem ama henüz yok bildiğim kadarıyla.

Anladım teşekkürler

• Geçen gün vodafone ana bayiye gittim. 8 lira dediler tamam vereyim dedim.Son anda siz faturasız iseniz vermiyoruz dedi ve vermedi.Şimdi dh deki yorumlara baktım faturasız olupta alanlar varmış , nedir bu çifte standart
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Geçen gün vodafone ana bayiye gittim. 8 lira dediler tamam vereyim dedim.Son anda siz faturasız iseniz vermiyoruz dedi ve vermedi.Şimdi dh deki yorumlara baktım faturasız olupta alanlar varmış , nedir bu çifte standart

dostum git bayiye ipad aldım ona sim takacağım ikiz kart istiyorum de.
    sana bir adet normal sim bir adette mikro sim verecekler.
    mikro simi daha sonra normal sim ile değiştirirsin.
    yalnız burada iptal edilecek mikro sim diğer hattını da etkiler mi onu bilemiyorum.
    sadece böyle bir taktik geldi aklıma.

• Arkadaşlar benim sim kartım bozuldu, ben normal sim kart almak yerine ''ikiz sim kart'' almak istedim. İkiz sim kart kaç gün içinde çıkıyor acaba? Normal sim kartı hemen isteyince veriyorlar fakat bu ikiz sim kart konusunda herkes kafadan bir gün söylemiş. Kimisi 24 saat içinde çıkar kimisi 1 hafta diye...

Başvuru için bana boş bir kağıda ikiz sim kart yapılacak numarayı, birde size ulaşabileceğimiz numara ve isim bırakmamı söylediler. Bu konuda tam bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Arkadaşlar benim sim kartım bozuldu, ben normal sim kart almak yerine ''ikiz sim kart'' almak istedim. İkiz sim kart kaç gün içinde çıkıyor acaba? Normal sim kartı hemen isteyince veriyorlar fakat bu ikiz sim kart konusunda herkes kafadan bir gün söylemiş. Kimisi 24 saat içinde çıkar kimisi 1 hafta diye...

Başvuru için bana boş bir kağıda ikiz sim kart yapılacak numarayı, birde size ulaşabileceğimiz numara ve isim bırakmamı söylediler. Bu konuda tam bilgisi olan varmı acaba?

ben alırken kayıt aldılar. Bursa'ya 3-4 iş günü sonra gelmişti kart. yani ikiz kartı hemen vermiyorlar. İstanbul merkezden gönderiliyor. geldiğinde aradılar gidip aldım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.