Bildirim
İkisi Arasında Kararsız Kaldım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar bi yardım etseniz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lenovo
MSI ve Monster ürünlerine bak ama 2 si arasindan bir karar verrsek bence SLI ile hic ugrasma asus al
Lenovo ama freedos olması kötü olmuş
sizin önerdiğiniz ürünler var mı peki? -
victor g801
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bellek asusda yarısı kadar ama yeterli, bence asus. -
Asus al derim. Lenovo daha iyi performans verir ancak laptoplarda SLI sıkıntı. Fazla güç tüketir ve çok fazla ısınır 850m ye göre. Ayrıca bana kalırsa, Asus Lenovodan bir tık önde kalite olarak. Performans olarak Lenovo, ama başın ağrıyabilir SLI olmasından dolayı. Laptobun en büyük düşmanı ısıdır.755m SLI ile 95 dereceleri görenler var, arkadaşım 850m kullanıyor 80 derecelerde maksimum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 28 Eylül 2014; 16:31:17 > -
Lenovo tavsiye etmem en çok sıkıntı çıkaran cihazlardan birisi ..
.........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 20:45:00 > -
ben lenovoda herangi bi sıkıntı göremedim şu ana kadar(: -
Asus -
-
kesinlikle lenovo almalısın dostum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X