Şimdi Ara

İkisi Arasında Kaldım, Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop alacağım ama şu iki kombinasyon arasında kaldım.

1) 4th Gen Intel® Core™ i7-4700MQ processor, NVIDIA GeForce GTX770M graphics

2) AMD Quad-Core A10-5750 Processor, AMD Radeon HD 8970M graphics

Diğer şartlar eşit olmak koşuluyla(ram, hard disk vs) hangisi daha çok performans verir oyunlarda?

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAMYARAN

Arkadaşlar laptop alacağım ama şu iki kombinasyon arasında kaldım.

1) 4th Gen Intel® Core™ i7-4700MQ processor, NVIDIA GeForce GTX770M graphics

2) AMD Quad-Core A10-5750 Processor, AMD Radeon HD 8970M graphics

Diğer şartlar eşit olmak koşuluyla(ram, hard disk vs) hangisi daha çok performans verir oyunlarda?

2. seçeneği direkt ele hocam. İşlemci yüzünden HD 8970M istenilen performansı gösteremiyor. Bu nedenle 1. seçenek neredeyse belki de 2 katı daha fazla performan sunar AMD işlemciye göre. Yerinizde olsam kesinlikle 1'i seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua07

kesinlikle 1.si de hocam merak ettim 1. seçeneğiniz hangi bilgisayar link atar mısınız?

Buyrun hocamhttp://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=9176193&pid=1218994541421&ep=pv-3.3.1,rc-av,av-0,rk-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler hocam. Eğer ekstra vergisiz geliyorsa ve garanti işi sorun değilse hayırlı olsun güle güle kullanın cihazı bir aksilik çıkmazsa pişman olmazsınız fiyatına göre çok güzel bilgisayar

teşekkürler hocam. Eğer ekstra vergisiz geliyorsa ve garanti işi sorun değilse hayırlı olsun güle güle kullanın cihazı bir aksilik çıkmazsa pişman olmazsınız fiyatına göre çok güzel bilgisayar

Fiyatıyla ben ilgileniyorum da extra vergisiz derken neyi kastettiniz? Tesekkurler ayrıca

• hocam bu konuyu tam bilmediğim için söyledim zaten. Ürün yurtdışından geldiği için gümrükten geçerken vergi ödencek mi ödencekse ne kadar olacak gibi onu kast ettim. Dediğim gibi yurtdışından alışveriş etmediğim için bunu bilemiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar varsa sizi daha iyi yönlendirebilirler.

hocam bu konuyu tam bilmediğim için söyledim zaten. Ürün yurtdışından geldiği için gümrükten geçerken vergi ödencek mi ödencekse ne kadar olacak gibi onu kast ettim. Dediğim gibi yurtdışından alışveriş etmediğim için bunu bilemiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar varsa sizi daha iyi yönlendirebilirler.

Hocam pardon fiyatıyla ben ilgilenmiyorum olacaktı. Aleti abimin bir arkadaşı bizzat getirecek kargo falan yok hocam. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.