Şimdi Ara

ikinciöğretim kazandım kotu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit : antalya ( akdeniz universitesi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coskun Marley -- 13 Ağustos 2016; 0:38:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

okuması ?

Çeh hehehehehehe :D :D

2. öğretim bana sıkıcı geliyordu. Akşam okula gidiyorsun, gece sabaha kadar oturuyorsun ve akşama kadar uyuyorsun rutin buydu.
  • 21.00-03.00 oluyor arkada uyuyanlar şakşak sesleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ikinciöğretim kazandım pahalı sadece onun dışında akşam zor olur gibime geliyor
  • Coskun Marley kullanıcısına yanıt
    gündüz ister yat ister biyerde çalış akşam okula gideceksin daha rahat bence kışın zor olur biraz
  • Ben kampüsle, gezmeyle, tozmayla öyle çok haşır neşir olan bir değilim bu yüzden akşamcı olmak beni sıkmaz gider uykumu da alır rahat rahat okurum dedim. Ama öyle olmadı tabi 1 sene dayandım. Başka bir okulda gündüze geçtim(tekrar Lys ye girdim). Saat EN İYİ İHTİMALLE 19:00 19:30 de işin bitiyor. Kapkaranlık bir ortam(özellikle kışın) hiçkimse yok. Koskoca üniversite bomboş kimse olmuyor. Etkinliklere katılayım desen, çoğusu doğru düzgün öğleden sonra oluyor. Hocalar sabahki yorgunluğu atamadan dersinize giriyor, düşünün o kafayla nasıl ders anlatabileceklerini. Tahammülleri de azalıyor haliyle. Zaten sabahçıların ezikleyici bakışları ayrı bir dert. Sırf akşamcısınız diye müdek denen kurum(sertifika tarzı bir diploma veriyor) belgede 2. öğretim olduğunuzu özellikle belirtiyor. Sözlünüz olur quiziniz olur sırf siz akşam giriyorsunuz uykunuzu alıp iyi çalışmışsınızdır diye diğerlerine nazaran zorluyorlar. Aktivite falan anca haftasonu yapabiliyorsunuz. Yani Allah kolaylık versin, en iyisi 1. ögretim(NET).

• Gece geç saatte olduğu için her türlü hazırlıklı ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

21.00-03.00 oluyor arkada uyuyanlar şakşak sesleri

chrome u tam kapattığımda yorumunu gördüm. tekrar chrome u açıp geçmişten bu konuya girdim ve yorumunu artıladım.
  • 2. Öğretim Mühendislik mezunu biri olarak şunu söyleyebilirim ortamın iyi ise gayet güzeldir, gece 4 te odana " kanka ben açıktım yumurta kırak mı " soruları gelebilir iyi okumalar dostum :)
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, ben ikinci öğretim değilim (zaten bölümümde ikinci öğretim yok). Ama arkadaşlarında söylediği gibi gece loş ortamda

• sıkıntı yok benimde ikinci öğretim bilerek yazdım hatta
  • Uyku düzeni neden öyle anlamadım ders akşam 9da bitiyor 10 olsa bile kimse 11de uyumuyorki yine gidince yatıp gece 12de sabah 9-10-11de kalkarsın ne değişecek?

• Ben de 2. öğretimim. Bence bir ayrıcalık zaten gece insanı olduğumdan sabaha doğru uyuyorum 12-1 gibi uyanıp kahvaltı yapıyorum.17:00'da başlıyor genelde dersler.

Kötü yanları : Harç ve nadir de olsa yoğun günlerde geç saatlere doğru çıkma durumları
  • uppp

• quote:

uppp

Ben ikinci öğretimim ama verdiğim harcın fiyatı hariç her şeyden memnundum. Yıllık 2000 lira harç veriyordum, mühendisliklerde çok daha az. Hocalar dersleri iplemez, gece okulda kimse olmaz, iyi eğitim alamazsın vs. vs. anlatmışlardı ancak birine bile rastlamadım. Bu okuldan okula değişkenlik gösterir. Kazandığın bölümün üst sınıf ikinci öğretim öğrencileriyle görüşmeye çalış. Ders saatleri hakkında bilgi alırsın.

• quote:

uppp

Hahhsahdhasdhsa Bende akdeniz üni iö kazandım hangi bölüm ?

edit: Sadece harç olarak kötü dönemlik 500den başlıyor - 1000e kadar bulabiliyor, akdenizin sitesinde var ordan bakarsın. Ha birde uyku düzenin bozulur. Buda sana kalmış geldiğin gibi yatarsan bişi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Fontaine -- 13 Ağustos 2016; 4:07:14 >
  • Ben gayet beğeniyorum. Uyku sorunu yok. İstersen gündü çalış paranı kazan istersen yat uyu istersen etkinliklere kal. Akşam 5-8 arası oluyor genelde dersler. Çıkış saati 10 yazar mesela ama hiç bir Hoca o kadar tutmaz 9 da bırakır.

• kendi fikrimce 2. ogretim daha hoş oluyor genel uyku duzenime çok uygun en azından eğitim acısından bir farkı yok bunuda belirtiyim okul sonunda aynı diploma ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Fontaine

quote:

uppp

edit: Sadece harç olarak kötü dönemlik 500den başlıyor - 1000e kadar bulabiliyor, akdenizin sitesinde var ordan bakarsın. Ha birde uyku düzenin bozulur. Buda sana kalmış geldiğin gibi yatarsan bişi olmaz.

maliye sen ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Fontaine

quote:

uppp

maliye sen ?

edebiyat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.