Şimdi Ara

İkinci sene mezuna kalan ve 97'li kaldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ilk sene fakat ilkokula bir sene geç yazıldığım için ikinci sene sayılır, 97 Şubatlı olarak 2k-1'lilerle sınava girecek olmak neyse ki 2k'lılarla aynı sınava girmekten kıl payı kurtulmuşuz ona da şükür fakat 98 neslinden sonraki nesli sevmiyorum, herifler şımarık ve pc oyunu delisi, youtubeda oyun kanalları izlemekten başka yaptıkları bir şey yok bir de üniversitede bu nesil ile okuyacağım anasını satayım bütün tanıdıklarım 98'li gerçi hiçbir zaman 97'li arkadaşım bile olmadı kaderin cilvesi işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gel ben olurum 97den sonrası bozuk Aga

• chibs kullanıcısına yanıt
    Aga 98 lilerin nesini sevmiyosunuz
  • Aynı durum söz konusu ben direkten döndüm son anda karar değiştirip tercih yaptım eylül 97 bende
  • 1 yılda nesil degistigini sanıyor. Dalga geçmeyin beyler ilerde çocuğunuzda çıkar.

2k-1

• Kardeşim öyle bir yazmışsınki sanki bi tek sen kalıyorsun emin ol gittiğinde 96 da olacak 99 da olacak çok kişi mezuna kaldı askeri okulların kapatılması ile okuldan atılan öğrenciler tekrar hazırlanacak yani kafan rahat olsun çok az bi kesim olacak 2000 li olarak

• Ne saçmasınız ya yok 1998liler girdim
    Yok 1999lular yok 2000liler manyakmısınız siz ya hayat hep gittiğiniz amele yuvası liseler gibi değil iş hayatınızda sizden 10yaş büyük küçük kişilerle arkadaş olacaksınız böyle aptalca şeylere takılıyorsunuz ha gerçi konu sahibi hep boş konular açan biri olduğu için ondan böyle saçma konular beni şaşırtmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce Nicke baktım sonra entry e ve şaşırmadım

• Ne kadar salak salak konu bu ya
  • üniversite bırakıp geldim hocam yeter mi
  • Hangi bölüm hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.