Şimdi Ara

İkinci sene kyk yurdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sene kyk yurduna başvurduğumda 50. yedeklerdeydim. Ocak ayında çıkmıştı fakat ben gitmedim. Şimdi pişmanım. İkinci sene tekrar başvursam çıkma olasılığı var mıdır? Ara sınıf diye bir şey varmış ve çıkması zor olurmuş doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğrudur hocam ara sınıf başvurusu yapacaksınız ve o da şöyle oluyor 1.sınıflar yerleştikten sonra yer kalırsa veya daha önce girenlerden ayrılan olursa ara sınıf yerleştirmesi oluyor. Tavsiyem eğer gerçekten geçmek istiyorsanız ara sınıf başvurunuzu yaptıktan sonra yurda sürekli ilk elden uğramanız yada misafir olarak yerleşme talebi oluşturup yerinizi hazırlamaya başlamanız bunun dışında torpiliniz yoksa ve sıra hızlı ilerlemiyorsa yerleşmeniz çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da iseniz eğer size uzak yerde bir yurt çıkarsa kayıt yaptırıp istediğiniz yurda nakil için dilekçe verebilirsiniz. Ancak bunun gerçekleşmesi en az 1.5 yıl. Tabi torpiliniz yoksa. Bu arada torpil sırası da var söyletileri de geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    KYK VE HAZIRLIK
    5 yıl önce açıldı
    KYK İlk 100 Bursu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.