Şimdi Ara

İkinci Monitör Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vista 32bit işlemcili Acer 5720g'me (8400m gs Nvidia ekran kartı var) ikinci bir 22 inç ekran bağlamak istedim.Bilgisayar monitörü görüyor.Kablolarda sıkıntı yok sanırım.Ama görüntüyü ikinci monitöre aktaramıyorum

Yani bilgisayar monitörü görmesine rağmen,monitör bilgisayarı görmüyor gibi.

Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• nvidia driverini kurduysan(veya kuruluysa) nvidia kontrol paneline gir görüntü çoğaltmadan clone,dual screen ve yatay dikey genişletmelerden kafana göre birtanesini seçebilirsin.
  • Sonuç yok.

Bilgisayar dilediğim pencere'yi sola taşımama,ekrandan dışarı çıkarmama müsade veriyor.

Ama monitör bunu algılamıyor.Sorunumu tam açık olarak ifade etmemişim.Ondan bir daha tekrarlıyayım.Bilgisayar Monitörü görüyor,Monitörse Bilgisayarı görmüyor..

Ayrıca Mod'lardan ricam ben bu konuyu dalgınlıkla buraya açmışım,eğer gerek görülürse "Teknik Yardım" bölümüne taşıyabilirler..
  • tamam sorununuzu ilk mesajınızı daha dikkatli okuyunca şimdi anladım dizüstü bilgisayar kullanıyormuşsunuz.Siz 22" ekranı bağladınız fakat görüntü alamıyorsunuz.Bu laptopla alakalı bir durum, klavyenizde Fn tuşuna basın aynı anda F5 tuşu var ona basın(F5 yada F6 ikisinden birisi), ekranlarınızın 2sinede görüntü gelene kadar sıra sıra basın.O tuş ile dahili ekran, harici ekran ve her ikisi aynı anda seçenekleri arasında geçiş yapılıyor.Eğer hala görüntü alamazsanız 2.ekranızın çözünürlük ayarlarından desteklediği çözünürlük ve tazeleme hızlarından birini seçip manuel olarak girin.Ekran parlaklık ayarlarınızada bakmayı unutmayın ekran kısıkta olabilir.Aklıma gelen ihtimaller bunlar.Sonucu yazarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 20 Eylül 2009; 22:42:20 >
  • FN+F5 tuşu tepki vermiyor.Bu Laptop'la alakalı olabilir.Yakın zamanda servise zaten vereceğim ama diğer yandan çözmek istiyorum problemi..

Diğer türlü ekranın görüntü kısıklığından veya çözünürlükle alakalı değil :).Ayrıca ayarlar Manuel olarak seçli olup 1080*1920 ve 60 Hertz.Olağan değerler olduğunu varsayıyorum.Nvidia ve Vista ayarları da zannedersem olması gerektiği gibi.Gerekirse SS verebilirim.

Bu arada şu ana kadar olan yardım çabalarından ötürü teşekkür ederim.
  • "Bu arada şu ana kadar olan yardım çabalarından ötürü teşekkür ederim. "
    rica ederim benim için zevk.Fn+F5 ile Fn+ F6 yı denediyseniz ve tepki alamadıysanız birde bios tan ayarlara girip bakmanızda fayda var belki output olarak oradanda seçmeniz gerekiyor olabilir...

vede dizüstü bilgisayarınızı servise vermeden önce 22ekranı masaüstü bir bilgsayarda denemenizde fayda var belkide ürün hatalıdır.
  • Biosta öyle bir ayar seçeneği yok.

FN+F5 tuşu ile monitöre atlaması gerekirken bu opsiyon çalışmıyor.Diğer FN tuşları çalıştığı halde.22 inç monitör ise sağlıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.