Şimdi Ara

İkinci El Note 1 Fiyat Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Bir çok note 1 ilanındaki fiyatların minimum 900 liradan başladığını görüyorum, hatta 1000 lira bile garip gelmiyor satanına. Ancak bu ürünün fiyatı teknosa'da geçen hafta1.100 liraydı, şimdi 1.200 lira. Galaxy S2 bile düşüşünü durdurdu, sıfır fiyat değeri note'dan yüksek olmasına rağmen ikinci eli 800 liradan alınmıyor, 700 bile fazla bulunuyor. Yok yani her malın bir değeri var, sıkıntılı arkadaşlar arttı şu sıralar bakıyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nudeanchowy

merhaba arkadaşlar. Bir çok note 1 ilanındaki fiyatların minimum 900 liradan başladığını görüyorum, hatta 1000 lira bile garip gelmiyor satanına. Ancak bu ürünün fiyatı teknosa'da geçen hafta1.100 liraydı, şimdi 1.200 lira. Galaxy S2 bile düşüşünü durdurdu, sıfır fiyat değeri note'dan yüksek olmasına rağmen ikinci eli 800 liradan alınmıyor, 700 bile fazla bulunuyor. Yok yani her malın bir değeri var, sıkıntılı arkadaşlar arttı şu sıralar bakıyorum da

öncelikle sıfır fiyatlardan ziyade piyasası önemli... one x sıfırı hala 1700-1800 ama note 2 ile kafa kafaya kimse değişmez...

sıfırı elde kalan cihazlar olduğu için bu kadar düştü. artık piyasadan kalkıyor yavaş yavaş çünkü...

baktığımızda sıfır fiyatı ne olursa olsun s2 den üstün bir cihaz ve s2 bile 800 civarı satılmaya çalışılıyor...

piyasayı yakından takip eden birisiyim ve hobi amaçlı çok alım satım yapıyorum. aklımdaki rakamlar;

s2: 650-700
    note: 800-850
    s3:1100-1200
    note2: 1300-1400

arası normal fiyatlardır bence... sonuçta her cihazın bir dip fiyatı vardır. sen 600 e note satarsan elindeki ace, atrix, sensation gibi telleri 450-500 e zor satarsın. o yüzden telefoncular piyasayı düşürmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.