Şimdi Ara

İkinci el Mazda 3 Touring (eski kasa) ilan fiyatı belirleme hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Emektar 2009 Model Mazda 3'ümü araç değistirmek amacıyla satmayı düşünüyorum.(2009 Ocak trafik çıkışlı)
    Çok değişken fiyatlar görüyorum ve piyasayı hiç bilmiyorum bu nedenle bilgi sahibi olanlardan fikir almak istedim.

Araç 2009 model (eski kasa) Sedan, Metropol Grisi, Otomatik Vites. Touring model yani full-donanım (16'' jant, esp, sunroof, 8 hava yastığı vb.)
    Aracın kaza kaydı yok. İstanbul trafiği ve otopark çizikleri nedeniyle çamurlukta 1-2 rötuş mini onarım vs var.
    Sigara içilmedi. Koyu renk çok güzel bir iç döşemesi var.
    İlk günkü temizlikte diyebilirim.
    Bakımları her 10000 km'de bir Mazda yetkili servislerinde yapıldı.
    Km'si de 68000 şu an. Ben satana kadar 70000 olur sanıyorum :)
    Yanında sağlam durumdaki michelin alpin kış lastiklerini de vermeyi düşünüyorum.

Araba alım satım işlerinden anlamadığım için sizlere danışmak istedim.

1- Aracın ilan fiyatı ne olmalı sizce? İlan fiyatı dışında pazarlık vs sonrası (pazarlık istemeyen olmaz sanıyorum) ne kadara versem değerinde gitmiş olur acaba?
    2- Yeni araç olarak BMW 1 veya 3 serisi almayı düşünüyorum. BMW'ye götürsem takas için ne fiyat teklif ederler bir fikriniz var mı acaba? Yoksa çok ölü fiyatlar mı veriliyor bu takas durumlarında?

Okuyup ilgileneceklere şimdiden teşekkürler.

• 37.500 den başla araban çiçek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı model aracım var 6 ay oldu alalı, şu anda satmak istesem 34-35 isterim, çok ihtiyacım var ve bu gün yarın satılsın (yani senin gibi 2 bin km beklemeyi göze almadan) istiyorsam 33 bin liraya veririm...

Aracını takas için kullandığında emin ol 30 bin liraya ancak gider, kendi imkanların ile sat derim...

Hayırlı satışlar.
  • Şu anda bende otomatik mazda 3 aramaktayım
  • sahibindende olan ilanınızı gördüm. Bahsedilen rakam bence çok yüksek. bir iki bin lira daha verilip sonraki ve bence daha güzel duran 2010-2011 impressive kasalar alınabilir. ben de otomatik mazda 3 arıyorum. eğer 33 bine düşerim derseniz ben de düşünebilirim aracınızı. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebee

sahibindende olan ilanınızı gördüm. Bahsedilen rakam bence çok yüksek. bir iki bin lira daha verilip sonraki ve bence daha güzel duran 2010-2011 impressive kasalar alınabilir. ben de otomatik mazda 3 arıyorum. eğer 33 bine düşerim derseniz ben de düşünebilirim aracınızı. kolay gelsin.

Merhaba,

Dediğiniz fiyatın yakınını bile düşünmediğimi öncelikle belirteyim.

Sonraki kasa daha güzelse o kasayı tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bence sevdiğiniz aracı almanız herşeyden önemli.
    Ben aracı alırken de bu kasayı daha çok beğendiğim için bu kasayı aldım.

Fiyat konusu ise aracın temizliği ve orjinalliği ile alakalı bir konu.
    Aracın ilk sahibiyim. Bu nedenle aracın tüm geçmişi benim :) Periyodik servisleri dışında orjinal servisi harici servis görmeyen, tertemiz kullanılan, kazası vuruğu çıkığı olmayan bir araç olduğundan benim aracıma biçtiğim değer budur.

Diğer ilanlara bakarsanız vurukları olan, 100000km üstü araçlara belirttiğiniz fiyatların istendiğini görebilirsiniz.

Acelem de olmadığı için aracımın istediğim fiyata veya yakınına gitmesini bekleyeceğim.
    İlginiz için teşekkürler.

• Cevabınız için ben de teşekkür ediyorum. bütçem olsa 2010 kasa sedan otomatik tam benim istediğim gibi. mesela şu araba. ama bütçe meselesi malesef. umarım siz de istediğiniz fiyata satarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.