Şimdi Ara

İkinci el macbook mu? Sıfır notebook mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max. 1250 TL bütçem var.Daha önce hiç macbook kullanmadım fakat sürekli takibim altındaydı.Biraz macera arayıp ikinci el bir macbook mu alsam yoksa ondan daha iyi bir donanıma sahip sıfır bir notebook mu? Mantığım notebook diye ısrar ediyor ama kalbim macbook diye çarpıyor :)

Günlük kullanım için çok üst donanımlara gerek yok.Office ve internet amaçlı kullanacağımdan tek isteğim stabil bir bir şekilde kullanabilmek.En fazla FM tarzı oyun oynarım.

İkinci ele hep kötü gözle baktığımdan dolayı beni yarıda bırakabilir korkusu var,sıfır alırsam böyle bir sıkıntım olmayacak.

Sizce ne yapmalıyım...

• Garantisi devam eden bir macbook bulabilirsen sanırım senin için en iyisi olur. Hem ürünün elinde kalması gibi bir durum olmaz hemde asıl istediğin ürüne kavuşursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin.akgul

Garantisi devam eden bir macbook bulabilirsen sanırım senin için en iyisi olur. Hem ürünün elinde kalması gibi bir durum olmaz hemde asıl istediğin ürüne kavuşursun.

Bütçem dahilinde garantili macbook bulmam imkansız.Belki küçük ekranlı bulabilirim ama 15.4'ten aşağı istemiyorum.Garantili bulursam gözü kapalı alırım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.