Şimdi Ara

İkinci el laptop piyasası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 yıllık bir Toshiba L650-11F model dizüstü bilgisayarım var. i5 işlemci, 4gb ram, 500 gb hardisk, ati 1 gb hd 5650 ekran kartı, 15.6 inch, DVD-RW. Özellikleri bunlar. Bataryası bitik tabii, 3 yıl boyunca fişe takılı kullandığım için, pil yarım saat falan gidiyor. Ama onun dışında bilgisayar sorunsuz. Bu makinaya ne kadar istemeliyim satarken? Piyasa hakkında pek bilgim yok da. Yardımcı olursanız sevinirim.

• 1. nesil i5 işlemci ve oyunları ; düşük-orta ayarlarda oynatabilecek, orta sınıfa yakın, giriş seviyesi bir ekran kartı barındırıyor. Garanti ve batarya gibi özellikler de olmadığı için ortalama 750 civarında ederi var denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 24 Haziran 2013; 0:19:26 >
  • Hocam yüzümü güldürdün valla. Ben en fazla 400-500 eder diye düşünüyordum.
  • Garantisi olmadığı ve pili de bitik olduğu için ortalama 600tl civarında eder. Söylediğim fiyatlardan satışa çıkarıp, bu fiyat aralığında satabilirsin. Fazla abartmaya gerek yok yani. Bir de forumun ikinci el bölümünden ve sahibinden gibi sitelerden fiyat araştırması yapıp, kendin de ortalama bir fiyat çıkarımında bulunabilirsin.
  • En avantajlı gitti gidiyor üzerinden sat... İkinci el dükkanları ölmüş eşek fiyatına alır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok zaten piyasa degerinin biraz asagisina abime vericem makinayi. o yuzden sordum. yoksa oldurseler ikinci el bilgisayarcilara satmam:) ama halen kesin bir fiyat yok. biri 600 dedi biri 750 dedi. kactir acaba bu bilgisayarin piyasasi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.