Şimdi Ara

İkinci el İphone 5 aldım ve başıma gelenler(2.el alacaklar okumalı okutmalı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu telefon borsalarından birşey almayın hem kazık hemde çürük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun 700 liranız ve telefonunuz gitti diye üzülmüştüm ama tatlıya bağlanmış. 2. El almayın diyemem sağlam kişilerden temiz cihazlar da bulunabiliyor ama gerçekten araştırmak gerekir. Tekrardan hayırlı olsun iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum,büyük talihsizlik olmuş
    Şimdi
    Yaşadığınız sorun,sıfır cihazlarda da olabiliyor,
    2.el ürünlerde,bu olasılık daha yüksektir,
    Hele alan adam,cihaz hakkında bilgisizse,sizin gibi zor durumda kalabiliyor,
    Misal,
    Ben de,2.el 4s aldım,hem ucuz aldım,hem de sapasağlam...şimdi aldığım adama dua ediyorum
    Biraz şans işi,biraz da bilgi/tecrübe...
    Geçmiş olsun

• Geçmiş olsun. Bende genelde ikinci el alırım fakat yurt dışı cihazlar önceliğimdir. Bu güne kadar bir sorunla karşılaşmadım Allah'a şükür.
  • 2. el iphone 4s almıştım sahibinden elden gittim teslim aldım tertemiz telefondu çiziği yoktu 4 aylık tel fln demişti geçen sene gayette uyguna almıştım genpadaki arkadaşıma verdim telefonu arka kamera sallanıyordu onu yaptırdım garantili cihaz olduğu için ama meğersem arka kapak çakmaymış ve telefon 4 aylık değil 8 aylıkmış bunlarıda öğrenmiş oldum o yüzden her zaman sıfır alınmalı
  • Degisim cihazi aldim ben de Sanalpazardan gayet temiz simdilik bir sorunu yok hatta cihazin aktivasyonunu da ben yaptim.

• Dilbilen kullanıcısına yanıt
    hocam geçmiş olsun ama 2.el telefon almayin diyorsunuzda ben buzamana kadar forumda veya dişinda kaç kere telefon sattim hiçbirinde sorun dahi çikmadi..biraz aldiginiz yerleri seçmekle alakasi var tekrar tekrar geçmiş olsun bu uzun yazinizdan cok büyük dersler cikar ...asla ama asla mahalle arasi amele gibi telefon satan cahillerden degil telefon kontor tl bile yüklenmez...
  • ankarada telefonun en son alınacagı yerden almışsınız.
    sakarya caddesi , necatibey caddesi buralar çok sakattır.
    ben adamın fön makinasıyla telefona jelatin kapladığını burada gözümle gördüm.
  • yemin ediyorum şöyle konular gördükçe miğdem bulanıyor..iğrenç pislik herifler..Hiç Allah korkusu yok bunlarda..para uğruna atmadıkları takla yok i...lerin..ayıptır günahtır ya..ben bile 2. el cihaz satarken alıcının memnuniyeti için her türlü fedakarlığı yapıyorum.Bunlar satabilmek için tek ayakla 40 takla atıyor..Allah ıslah etsin.. Çok geçmiş olsun tekrar..biraz hort oldu ama görünce cevap yazmak istedim.
  • Hacı geçmiş olsun.
    Lakin olay ne ikinci el olmasında ne de iPhone olmasında. Olay servisin tabir-i caizse bizleri yonulacak kaz gibi görmesinde.
    Öncelikle sağlıklı, tıkır tıkır çalışan hiçbir iPhone 5, 700 TL'ye ne alınır ne de satılır. Burda sen baştan hata yapmışsın.
    Sıkıntının olumlu bir şekilde sonuçlanması da iyi olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el almanın en temiz yolu telefon hatalı çıkıp değişime verip swap değişime uğramış ve elden çıkarılmış telefonlardır.Jelatini üzerinde alırsın 2 yıl garantili sıfır mağzadan almış gibi kullanırsın.
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    700 değil s3 ü 650 saymışlar.650++700=1350
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

700 değil s3 ü 650 saymışlar.650++700=1350

Evet, gece gece uykulu halde o kısmı farklı anlamışım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.