Şimdi Ara

İkinci el gitar almak!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İkinci el gitar alacağım ama sorduğuma faturası ve garantisi olmadığını söylendi.Sizce gitarın hasarı vb şeyler yoksa almalı mıyım yoksa gayet doğal bir durum mu?¿?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gitarı kimden alacağına bağlı. Çevrende biriyse, az çok tanıyorsan alıp almamak adına gayet iyi bir cevap verebilirsin. Benim birkaç arkadaşım var mesela, yoldan geçen adamdan gitar alırım onlardan almam, o kadar yani. Gitarın görünürde bir şeyi olmasa bile hor kullanılmış olabiliyor.

    İnternet üzerinden ilan veren biriyse kendi adıma konuşayım karar vermek zor. Vereceğin paraya, alacağın gitara bağlı. Alacağın kişinin tavırları, konuşması bile etkili.

    Yani bazı insanlar var 300tl öderken tereddüt edersin, bazı insanlar var 2.500tlyi rahatça verirsin. Bir genelleme yapmak zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun,internetten alacağım alışveriş karşılıklı olacak ama bir sorun çıkar ise gitarda bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitarın yapıldığı agaç türü ve işçiliği önemli. Bunun dışında ikinci el gitar. Olması eğer bir darbe hasar vs. Yoksa çok etkilemez. En fazla gitar tellerini değiştirirsin.
  • Asla ve asla gitar denen aleti görmeden elle tutmadan satın almayın. İnanın o kadar çok gitar denedim ki.. En son bir tane de klasik gitar alıyım dedim. Aynı markanın aynı model 4 gitarını denedim ve 4 ü de birbiriyle alakası olmayan gitarlardı. Kağıt üzerinde aynı olmalarına rağmen pratikte alakaları olmayan şeyler.. Demem o ki sıfır gitar alırken bile böyle durumlar söz konusu olabiliyor. Gidin deneyin bir müzik markette bilen birine denettirin hatta lüthiere denettirin siz anlamıyorsanız oyle satın alın. Bunda ayıp bir şey yok nihayetinde beğenirseniz alıcaksınız.
  • Biraz geç oldu ama gitarın sahibiyle görüştük, ben çalmayı bilmediğim için bilen bir arkadaşım bana eşlik etti ve sorunsuz bir şekilde alışveriş gerçekleşti. 4 aydır evladım gibi bakıyorum kendisine, ismi bile var :D.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.