Şimdi Ara

İkinci El Forumu Böyle Görünse Nasıl Olur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
7.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuçda forum kazanacak herkes kazanacak .Sonun kadar destek .!
    alışverişyaptıklarım:Authority,ozgboy,imhotep.visor,fieishman,akasa,hederahelix,dota,bilalarabaci,ergin,gündoğdu,hiickimse,ailtopal,haspko39,Asefik,silhoutte,karakuş1,silverWolf ,A.P.B.T ,VISION,kakhus,siirmen,r_spect ,dupree ,itachi84 ,mmxcakir(wus300),mstms(6271at)pinkcrow7(lga işlm)
  • Yüzlerce ekran kartı veya anakartı filtreye koymak çoook zaman alır yöneticiler açısından da düşünmek gerek projeyi.
  • Manyaksın Helal, işte yenilikçi arkadaşlar çıkıyor yavaş yavaş

Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi...
    Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi...
    Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse...
    İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
  • Akıllıca.

• Burası GittiGidiyor vb alım satım sitesi değil.

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

Burası GittiGidiyor vb alım satım sitesi değil.

evet değil. bence daha iyilerini hak ediyor
  • abi siteye ilk bağlandığımdan beri eksikliğini gördüğüm konu buydu. sizin buna resimler ile parmak basmanız çözümleri güzelce ortaya koymanız beni çok sevindirdi, eminim ki bu herkesin istediği bir şey. çünkü şu anda forum çok karışık yani bir ürün aramaya kalkmak insanın vaktini çok fazla alıyor. buna %100 destek gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum. olduğu takdirde herşey çok daha net olacaktır. sabırsızlık ile bu yeniliği bekliyorum
  • güncel
  • çalışma için teşekkürler ellerinize sağlık cidden arama kriteri çoktan seçmeli süper olur harika bir satın alma sitesi olur kullanıcı ve alışveriş yapan sayısı artar dahası ilanlar kaybolup gitmez .. :)
    Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir.
    M. Kemal ATATÜRK
  • İki yıldır bir sonuç çıkmadıysa şuan çıkmasını beklemek anlamsız olur. Ama çalışma güzel düşünülmüş , sadelik ve kolaylık kazandıracağı kesin uygulandığı takdirde.
  • Sanırım burası bir alışveriş sitesi olmadığı için yapmıyorlar..Tabiki isterim orası ayrı marka marka olsa kolay kolay
    bulurduk ama dediğim gibi sonuçta alışveriş sitesi değil o yüzden yapacaklarını sanmıyorum
  • Biri bunları kim güncelleyecek demiş güncellemeyi yapanlar yine bizler olacagız ikinci el bölümünde ilan açarken panelde bulunan kriterlere göre açılacagı için o bölümlere kayıt edilmiş olacak ilan arayan kişi secenekler arasında seçim yapacak böylelikle aradıgı şeyi hemen karşısında bulacak güzel fikir ama veritabanını şişirecegi düşünesiyle pek ılımlı bakacaklarını sanmıyorum
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • güzel olur tabiki ama bahsedilen iş sadece bilgisayar değil bir sürü kalem var ve böyle bir database hazırlamak neredeyse mümkün değil. gerçi herkes sattığı ürünü yazsa ve otomatik olarak o ürün sisteme kalem olarak girse işler kolaylaşabilir ama sitede ilan bulmak o kadar da zor değil. google'a satılık ürün adı yazınca ilk donanımhaberdeki satılık linkleri geliyor.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.