Şimdi Ara

ikinci el elektrikli scooter alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• büyük oranda ALINMAZ kardeşim çünkü elektrikli araçların en değerli kısımları pildir ve pilinin ömrü bittiğinde yeni pilin parası neredeyse aracın kendi parası kadar. bu yüzden kullanılmış pil alma. git sıfır pile sahip, sıfır alet al.

satıcı büyük ihtimal sana: "10km kullanıldı sadece" falan diyodur ama herkes böyle söylüyor zaten.

eğer eski sahibi kısa zamanda üründen hevesini almış ve gerçekten de aşırı fazla km yapmadan satışa koymuş ise, bu durumda da genellikle sıfır fiyatına yakın fiyattan satışa koyuyolar ve gene senin için bir avandajı kalmıyor.

elektrikli araçlarda bile pilin ömü bittiği anda aracın sıfırına verdiğin kadar pil değişimine para veriyosun. bakma sen her yerde Tesla'nın övülüp durduğuna, bunlar pazarlama olayı, elektrikli araçların kötü yanlarını dillendirmiyolar çüknü Apple gibi Tesla'yı da uzaydan inmiş bir şey gibi gösterip dünyaya kakalayacaklar fahiş fiyattan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Haziran 2020; 16:15:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

büyük oranda ALINMAZ kardeşim çünkü elektrikli araçların en değerli kısımları pildir ve pilinin ömrü bittiğinde yeni pilin parası neredeyse aracın kendi parası kadar. bu yüzden kullanılmış pil alma. git sıfır pile sahip, sıfır alet al.

satıcı büyük ihtimal sana: "10km kullanıldı sadece" falan diyodur ama herkes böyle söylüyor zaten.

eğer eski sahibi kısa zamanda üründen hevesini almış ve gerçekten de aşırı fazla km yapmadan satışa koymuş ise, bu durumda da genellikle sıfır fiyatına yakın fiyattan satışa koyuyolar ve gene senin için bir avandajı kalmıyor.

elektrikli araçlarda bile pilin ömü bittiği anda aracın sıfırına verdiğin kadar pil değişimine para veriyosun. bakma sen her yerde Tesla'nın övülüp durduğuna, bunlar pazarlama olayı, elektrikli araçların kötü yanlarını dillendirmiyolar çüknü Apple gibi Tesla'yı da uzaydan inmiş bir şey gibi gösterip dünyaya kakalayacaklar fahiş fiyattan.

Az km'li almayı düşünüyordum max 2bin km.

ama bunların km'lerine ne kadar güvenilinir? arabada bile hile yapıyorlar bunlara nasıl güvenice,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Haziran 2020; 16:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Az km'li almayı düşünüyordum max 2bin km.

ama bunların km'lerine ne kadar güvenilinir? arabada bile hile yapıyorlar bunlara nasıl güvenice,?

Alıntıları Göster
    2 bin km'ye az mı diyosun? bence yaklaşma.
    en az 50 kere pili sıfırlanmış ve tekrar şarj edilmiş. en az 50.

ben olsam yaklaşmam. gider sıfır alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

2 bin km'ye az mı diyosun? bence yaklaşma.
    en az 50 kere pili sıfırlanmış ve tekrar şarj edilmiş. en az 50.

ben olsam yaklaşmam. gider sıfır alırım.

Alıntıları Göster

0'ları gereksiz pahalı

50bin km yapanı gördüm 2bin km gayet az

• Alabilirsin ama pil fiyatını duserek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rover alınırmı ? 2. el
    19 yıl önce açıldı
    ikinci el scooter tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benzinli 50cc scooter almak daha mantıklı sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.