arkadaşlar ben bi ford focus 2004 collection hp aracı ford servisinde computeste soktum. araçta hiç boya çıkmadı, yağ kaçırma sorunu var (20TL'ye hallederlermiş) onun dışında hiç bi sorunu yok dediler. ancak sorun şu ki yetkili servistekiler satıcıyı tanıyorlardı.satıcı sürücü kursunda çalıştığı için sürekli bu servise araçları getirdiklerini söyledi. bu durum beni şüphelendirdi ama sizce bu sorun yaratır mı? teşekkürler
başka servise götür ün bence neticede o kadar para bağlıyorsunuz
zaten servise 80TL verdiğim için bir daha para vermek istemiyorum. yani bu servisteki ustalar verdikleri raporu imzaladılar. böyle bir dolandırıcıık yapma ihtimalleri yine de var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: TrakON
zaten servise 80TL verdiğim için bir daha para vermek istemiyorum. yani bu servisteki ustalar verdikleri raporu imzaladılar. böyle bir dolandırıcıık yapma ihtimalleri yine de var mıdır?
tabi ki vardır,sonradan pişman olmamak için 2.bir servise sokun.
Servis yerine sanayide bildiğiniz iyi bir usta varsa ona götürün.
quote:
Orijinalden alıntı: TrakON
Valla forumda neler duyuyoruz.Akrabalar birbirini kandırıyor sonra araba komple boyalı çıkıyor.Yani insanın akrabası yapıyor bunları.Bence biraz daha temkinli olun ve kendi seçtiğiniz bir servis veya bir ustaya gösterin derim.Belki bir ustaya gösterseniz okadar para almazlar.
sanayılerde öyle ustalar var kı bır bakışta uzaktan arabanın ne olduğunu söylüyolar serpme boya diye tabir edilen boya türünü hanı galericilerin elindeki cihaz bıle okuyamıyor sanayıcı usta bır bakışta notunu çakıyor alacakları en fazla 20 lıra düşünmeden sokun bı sanayıye en güzeli kafada şüphe kalmasın derim