Şimdi Ara

İkinci el 4s fiyatı sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım kendi çapında abd'den telefon getirip satıyor,

elinde 4s var, temiz, sorunsuz, 5-6 aydır kullanılıyor,

950 tl ye satacak, almam uygun mu sizce? fiyat olarak vs?

-----

birde burası apple sayfası ancak bir soru da danışmak istiyorum, şarja önem veriyorum, telde düzene önem veriyorum,

2. el 4s almak yerine sıfır lumia 820 mi alsam daha iyi mi?

yoksa sıfır galaxy s3 almam mı daha iyi?

tabi bütçem 1000 1050 tl felan...

• 4s in ölüsü diğer saydığın cihazlardan daha iyidir hocam fakat yurt dışı cihazlar için kayıt vs sıkıntısı oluyor diye biliyorum işini sağlama almadan ödeme yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

4s in ölüsü diğer saydığın cihazlardan daha iyidir hocam fakat yurt dışı cihazlar için kayıt vs sıkıntısı oluyor diye biliyorum işini sağlama almadan ödeme yapma

bir süredir satış yapan birisi, kayıt sıkıntısı olacağını zannetmiyorum zaten arkadaşım da oluyor, temiz bir telefon, o ıphone 5 getirtti, onu kullanıyor artık 4s i de satacak... fiyatı iyi değil mi 950 tl. hatta ucuz da gibi ben tam bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla tabi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

4s in ölüsü diğer saydığın cihazlardan daha iyidir hocam fakat yurt dışı cihazlar için kayıt vs sıkıntısı oluyor diye biliyorum işini sağlama almadan ödeme yapma

bir süredir satış yapan birisi, kayıt sıkıntısı olacağını zannetmiyorum zaten arkadaşım da oluyor, temiz bir telefon, o ıphone 5 getirtti, onu kullanıyor artık 4s i de satacak... fiyatı iyi değil mi 950 tl. hatta ucuz da gibi ben tam bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla tabi?

Forumun ikinci el kısmına bakmalısın daha uygun cihazlar olacağına eminim

• Fiyat ucuz değil ama hani telefon sıfır gibi , pasaport kayıtlı ise alınadabilir.Garantili 8-12 aylık cihazlar 1000-1050 tlye bulunuyo onuda söyleyim.
  • quote:

aynen dediklerine katılıyorum ayrıca dikkat et bu dediklerine !
  • yazdiklarindan sadece gozume sarja onem veriyorum demen carpti..

4Sten uzak dur sarj benim icin onemli diyosan.. hergun sarja takiyorum gerisini sen dusun.. ve ince ayarlar yapili(surekli maili guncellemiyor ben girdigimde guncelliyor buda sarji uzatiyor normalde bu surekli guncellenir)

4S alma derim sarja cok takiyosan.. 5S bekle imkanin varsa alirsin 5 cok hatali cikti sorunlu telefon.. 5S cok bomba olacak..

4S cok iyi telefon hizli telefon isini gorur seni 2 sene goturur.. bende seneye subat gibi 5S almayi dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4s i yeni sattım. eğer pasaport kaydı(3 ay sonra kaydı düşmemeli) varsa ve telefon temizse hiç düşünme al. nokia veya samsung'a bulaşma. piyasaya çıktıktan sonra daha 1 yılı doldurmadan fiyatı çok düşen apple ürünü gösteremezsin. Bu arada iphone 5 kullanıyorum ve şimdiye kadar Allah'a şükür sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

yazdiklarindan sadece gozume sarja onem veriyorum demen carpti..

4Sten uzak dur sarj benim icin onemli diyosan.. hergun sarja takiyorum gerisini sen dusun.. ve ince ayarlar yapili(surekli maili guncellemiyor ben girdigimde guncelliyor buda sarji uzatiyor normalde bu surekli guncellenir)

4S alma derim sarja cok takiyosan.. 5S bekle imkanin varsa alirsin 5 cok hatali cikti sorunlu telefon.. 5S cok bomba olacak..

4S cok iyi telefon hizli telefon isini gorur seni 2 sene goturur.. bende seneye subat gibi 5S almayi dusunuyorum

Bütün akıllı telefonların sorunu bu şarj konusu hepsi hemen hemen aynı sürede kullanım imkanı sunuyor.Ben 5 te sorun olduğunu düşünmüyorum istisnalar olabilir fakat bunlar kaideyi bozmaz.Ayrıca 5S'in bomba olacağını nerden çıkardınız 3GS,4S gibi ana modelin biraz daha hızlısı ve biraz daha geliştirilmiş haliyle çıkacak eğer parmak izi okuyucu vs. katacaklarını düşünüyorsanız şöyle İphone 6-7 yi beklemenizi öneririm her yeni model öncesi beklentiler yüksek tutulur fakat herzaman beklentinin altında cihaz çıkar 5S de öyle olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Bütün akıllı telefonların sorunu bu şarj konusu hepsi hemen hemen aynı sürede kullanım imkanı sunuyor.Ben 5 te sorun olduğunu düşünmüyorum istisnalar olabilir fakat bunlar kaideyi bozmaz.Ayrıca 5S'in bomba olacağını nerden çıkardınız 3GS,4S gibi ana modelin biraz daha hızlısı ve biraz daha geliştirilmiş haliyle çıkacak eğer parmak izi okuyucu vs. katacaklarını düşünüyorsanız şöyle İphone 6-7 yi beklemenizi öneririm her yeni model öncesi beklentiler yüksek tutulur fakat herzaman beklentinin altında cihaz çıkar 5S de öyle olacak.

bomba derken daha hizli olcak kamera daha iyi olabilir ekran cozunurlugu iyi olabilir islemci zaten hizli olacak ve telefon yamulmasiymis mor ekranmis yesil ekranmis soyulmalarmis bu hatarlar olmicak ve en onemlisi sarji daha cok gidecek i4S 10 saat gidiyorsa suan i5 12 saat flan gidiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

bomba derken daha hizli olcak kamera daha iyi olabilir ekran cozunurlugu iyi olabilir islemci zaten hizli olacak ve telefon yamulmasiymis mor ekranmis yesil ekranmis soyulmalarmis bu hatarlar olmicak ve en onemlisi sarji daha cok gidecek i4S 10 saat gidiyorsa suan i5 12 saat flan gidiyor

Haklısınız, dediğimiz gibi geliştirmeler olacak cihazda.Ayrıca 4S le 5 in pil konusunda pek bir farkı yok hatta 4S 1430 mAh ip 5 1424 mAh değerinde tabi 4S ios 6 yı kullandığı için ramı daha fazla yoruluyor 5 e göre bu yüzden az biraz fark oluyor olabilir ama öyle 2 saatlik bir fark gözlemleyemedim her ikisinin kullanıcısı olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.