Şimdi Ara

ikinci el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ebay üzerinden yurtdışından ikinci el elektronik eşya alan var mı? bir sorun oluyor mu?gümrük v.s ücret çıkıyormu ekstradan?teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• astarı yuzunden pahalı oldugunu bılıorum.gumruge girince..

Cin olmadan Şeytan çarpmaya kalkışmayın...
  • gümrüğe girip girmemesi neye bağlı?kargoya verilince gümrükte kargo açılıyor mu?yada gümrük bedeli ne kadar alınıyor ve nereye ödeniyor?hiç kullanan yok mu?teşekkürler

• pm attım msn i

• msn kullanmıyorum ki :) buraya yazsan daha iyi olur,belki faydalananlar da çıkar,teşekkürler ilgin için.

• yurt dısından DELL server getırmeyi dusundum.ki fedex merkezde arkasım var.urunun burdakı fıatı 3000$ yaklasık.yurt dısında 1000$.gumruk ıcın 800ytl ıle-800$ arası takılacagını ogrendım.fedextekıler bıle gumrukten cekememe sansın var dedıler.ama ufak tefek seylerı "gift" dşye gumrukten gecıre bılırsın ama elektronık esyada buyuk ıhtımal kalır gumrukte

• iki defa ürün aldım ebayden. ama 100 dolar altıydı. ikiside airmail ile geldi. sorun çıkmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El
    9 ay önce açıldı
    İkinci El
    2 ay önce açıldı
    İkinci El
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lcd tv getirecektim ama araba için küçük olanlardan,sorun olur sanırım,teşekkürler.

• ne almıştınız?

• bi kerede gittigidiyordan birinden dijital kamera aldım. adam dhl ile yolladı. 4 gunde geldi. 140 dolar fatura koyup gift yazmış o da. galiba değere göre gümrükte takılıyor....
  • teşekkürler

• ebayden biri 2 adet kasa fanı ..ingilterden. 5 gunde geldi... sdcard hongkongtan ...15 gunde geldi..
  • Ebay olayını birileri iyice araştırıp halka arz etse süper olur yaaa bu konuda herkesin sıkıntıları var izledikleri bürokrasiyi öğrensek ona göre davranırdık.
  • Ben amerika'dan ayakkabı getirtim. 2 kez PTT gümrük merkezinden. 1 kere Kapı ya geldi DHL ile. ve 1 kezde gümrükte kaldı. tabi 15 çift ayakkabı vardı DHL ile gelenler de ilk sever geliyorsa pek sorun olmuyor ancak 2. kez tr ye aynı adla girerse Free vergi(vergi nin ingilizcesini unuttum) işaretli yada damgalı fatura olması gerekiyormuş. 1 yıldır gümrükte antrepo da bekliyor ayakkabılar büyük ihtimalle satışa çıkacak.

Aldığınız firmayla görüşüp böle bir seçenekleri var mı yok mu öğrenin derim. Ayrıca her türlü sorunla baş edebilmek için kesinlikle ii derecede ing. konuşan biri olmalısınız yada bilen birini tanımanız gerek benden sölemesi. ben e-mail attıp durumu anlatmıştım eğergeri yollayıp tekrar yollarlarsa kargo 600$ ı buluyordu. bende mecburen geri adım attım ve antrepo da kaldı. Aman dikkat kaş yapayım derken gözü oymayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.