Şimdi Ara

İki ziraat bankamatik kartı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..Benim iki tane bankamatik kartı vardı ziraat bamnklasından bi tane memlekette açtırmıştım diğeride üni için kredi falan aldığımız kart..Dün aksilik oldu kartlarım sobada yandı nasıl oldu diye somayın lütfen :D .Bugün gittim ziraat bankasına adam bakıyo iki tane var dedi sende bu ikisini birleştirmiş üniye gidince oradaki şubeden alacam.İki ziraat bankasını tek kartta birleştirecek ben tek karttan çekeceğim paraları.Hesap numarası falan değişir mi o zaman para yatmada sorun olur mu acaba ?

Ziraat Tek Kart İki Hesap: Bankamatik Kartı Kullanımı

Ziraat Bankası'nın Ziraat Tek Kart İki Hesap ürünü, tek bir kart ile iki farklı hesabınızı yönetmenizi sağlayan kullanışlı bir bankamatik kartıdır. Bu kart ile hem TL hem de döviz hesabınıza erişebilir, işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Kartınızı Nasıl Kullanırsınız?

Ziraat Tek Kart İki Hesap'ınızı kullanmak için, kartınızı Ziraat Bankası ATM'lerine takmanız ve şifrenizi girmeniz yeterlidir. Kartın üzerindeki hesap seçme düğmelerini kullanarak TL veya döviz hesabınızı seçebilir ve istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Mevcut İşlemler

Ziraat Tek Kart İki Hesap ile aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:

• Para çekme ve yatırma
    • Bakiye sorgulama
    • Mini hesap dökümü alma
    • Fatura ödeme
    • Para transferi

Ücretler

Ziraat Tek Kart İki Hesap için yıllık kart ücreti alınmaktadır. Ayrıca, ATM'lerden para çekme ve yatırma gibi işlemler için de belirli ücretler uygulanmaktadır. Güncel ücretler için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Güvenlik İpuçları

Ziraat Tek Kart İki Hesap'ınızı kullanırken aşağıdaki güvenlik önlemlerini almanız önemlidir:

• Şifrenizi kimseyle paylaşmayın.
    • ATM'leri kullanırken çevrenize dikkat edin.
    • Kartınızı kaybetmeniz veya çalınması durumunda derhal bankanızla iletişime geçin.

Ziraat Tek Kart İki Hesap, günlük finansal işlemlerinizi kolaylaştıran kullanışlı bir bankamatik kartıdır. Kartınızı güvenli ve verimli bir şekilde kullanarak finansal işlemlerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

Arkadaşlar merhaba..Benim iki tane bankamatik kartı vardı ziraat bamnklasından bi tane memlekette açtırmıştım diğeride üni için kredi falan aldığımız kart..Dün aksilik oldu kartlarım sobada yandı nasıl oldu diye somayın lütfen :D .Bugün gittim ziraat bankasına adam bakıyo iki tane var dedi sende bu ikisini birleştirmiş üniye gidince oradaki şubeden alacam.İki ziraat bankasını tek kartta birleştirecek ben tek karttan çekeceğim paraları.Hesap numarası falan değişir mi o zaman para yatmada sorun olur mu acaba ?

bi sorun olmaz, kartı soktuğun zaman önce sana o iki hesaptan hangisiyle işlem yapacağını sorar sende ona göre işlemlerini yaparsın.

Orijinalden alıntı: warlock71

quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

Arkadaşlar merhaba..Benim iki tane bankamatik kartı vardı ziraat bamnklasından bi tane memlekette açtırmıştım diğeride üni için kredi falan aldığımız kart..Dün aksilik oldu kartlarım sobada yandı nasıl oldu diye somayın lütfen :D .Bugün gittim ziraat bankasına adam bakıyo iki tane var dedi sende bu ikisini birleştirmiş üniye gidince oradaki şubeden alacam.İki ziraat bankasını tek kartta birleştirecek ben tek karttan çekeceğim paraları.Hesap numarası falan değişir mi o zaman para yatmada sorun olur mu acaba ?

bi sorun olmaz, kartı soktuğun zaman önce sana o iki hesaptan hangisiyle işlem yapacağını sorar sende ona göre işlemlerini yaparsın.

Sağol dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdinç Çelik -- 15 Şubat 2012; 15:51:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.