Şimdi Ara

İki zamanlı motor hakkında bilgisi olan gelebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim merak ettiğim soru şuan elimde iki zamanlı 66 cc bisiklete takılan motorlardan var ve 5/1 oranında yağ koyuyorum ve yağ 20w50.Bunun bir zararı olur mu ? ve uyguladığım oran doğru mu ? Fazla yağ koymak neye sebep olur ?

• İki zamanlı motorlara özel yağlar var. Örneğin Motul Scooter Expert 2T. Öyle her yağ olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 28 Mayıs 2017; 17:53:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

İki zamanlı motorlara özel yağlar var. Örneğin Motul Scooter Expert 2T. Öyle her yağ olmaz.

Uzun zamandır 20w50 kullanıyorum bir sorun görmedim ama görmeyeceğim anlamına da gelmez fakat merak ettiğim şey neden hala bu yağ sıkıntı çıkarmadı
  • GSkill fN kullanıcısına yanıt
    O konuda bi fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSkill fN

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

İki zamanlı motorlara özel yağlar var. Örneğin Motul Scooter Expert 2T. Öyle her yağ olmaz.

Uzun zamandır 20w50 kullanıyorum bir sorun görmedim ama görmeyeceğim anlamına da gelmez fakat merak ettiğim şey neden hala bu yağ sıkıntı çıkarmadı

Bunlar yağ ayırt etmez ben yağ bula adığım zaman 10-40 koyuyorum ama castrol2 t yağ tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2t yag koyarsan cok daha iyi olur ama 10 numara yag da isini gorur. Digerlerini bilmiyorum.

İki defa motor kitledim artik 2t den baska yag kullanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

2t yag koyarsan cok daha iyi olur ama 10 numara yag da isini gorur. Digerlerini bilmiyorum.

İki defa motor kitledim artik 2t den baska yag kullanmiyorum

Kitledikten sonra ne yaptın usta ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GSkill fN kullanıcısına yanıt
    İlki vespaydi masrafi neyse karsilayip yaptirdim klseye atacak degildim. İkinci yatiyor ama onu da kendim ugrasmayi dusunuyorum bir bos vaktimde. Krank milinin rulmanlari patliyor degistirip tekrar calisir hale getiriyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.