Şimdi Ara

İki yıllık memuriyet garantili bol atamalı bölümler hangileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yıllık memuriyet garantili bol atamalı bölümler hangileri? Bu devirde memur olmadan başka çare yok. Önümüzdeki ay kpss çalışmalarına başlıyorum 2022 ön lisans kpssyi fullemek için. Tavsiyelri olan paylaşsın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • kardeşim otopsi teknikerliğini bitirdi 5 ay içinde atandı şu an canakkalede 5 bin küsur maaş boş boş yatıyor çünkü otopsi yapılacak olay olmuyormus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6

kardeşim otopsi teknikerliğini bitirdi 5 ay içinde atandı şu an canakkalede 5 bin küsur maaş boş boş yatıyor çünkü otopsi yapılacak olay olmuyormus
    hocam bizim burada o bölüm yok şehir dışına çıkmak istemiyorum boşa masraf. teşekkürler not ettim kenara. birde kardeşin kpssyi kazanıp direk yerleşti mi mülakata filan girdi mi?
  • kötü kız kullanıcısına yanıt
    İşte 2 yıl önce kpss girmişti 73 puan almisti Adlı tıp kurumu mülakatına girdi mezun olur olmaz onu jazanamadi sonra sağlık bakanlığı alim yaptı onu kazandı mulakat falan olmadı şu an memur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6

İşte 2 yıl önce kpss girmişti 73 puan almisti Adlı tıp kurumu mülakatına girdi mezun olur olmaz onu jazanamadi sonra sağlık bakanlığı alim yaptı onu kazandı mulakat falan olmadı şu an memur
    anladım sağlık bölümlerinde de mülakat gelecek deniyordu ondan sordum. mülakat olursa bizi kimse memur yapmaz kimsemiz yok çünkü torpil yaptıracak. işimiz zor bu devirde bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.