Bildirim
İki yıllık memuriyet garantili bol atamalı bölümler hangileri?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
kardeşim otopsi teknikerliğini bitirdi 5 ay içinde atandı şu an canakkalede 5 bin küsur maaş boş boş yatıyor çünkü otopsi yapılacak olay olmuyormus
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam bizim burada o bölüm yok şehir dışına çıkmak istemiyorum boşa masraf. teşekkürler not ettim kenara. birde kardeşin kpssyi kazanıp direk yerleşti mi mülakata filan girdi mi?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6
kardeşim otopsi teknikerliğini bitirdi 5 ay içinde atandı şu an canakkalede 5 bin küsur maaş boş boş yatıyor çünkü otopsi yapılacak olay olmuyormus -
İşte 2 yıl önce kpss girmişti 73 puan almisti Adlı tıp kurumu mülakatına girdi mezun olur olmaz onu jazanamadi sonra sağlık bakanlığı alim yaptı onu kazandı mulakat falan olmadı şu an memur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladım sağlık bölümlerinde de mülakat gelecek deniyordu ondan sordum. mülakat olursa bizi kimse memur yapmaz kimsemiz yok çünkü torpil yaptıracak. işimiz zor bu devirde bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6
İşte 2 yıl önce kpss girmişti 73 puan almisti Adlı tıp kurumu mülakatına girdi mezun olur olmaz onu jazanamadi sonra sağlık bakanlığı alim yaptı onu kazandı mulakat falan olmadı şu an memur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X