Bildirim
iki xp yüklü makine ağda birbirini görmüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hıımm biostan ethernet sürücüsünü enable ettin mi?
anakart cdsinden driverları kurdun mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: emretemelkuran
hıımm biostan ethernet sürücüsünü enable ettin mi?
anakart cdsinden driverları kurdun mu?
valla arkadaşım önceden hiç biosla uğraşmıyorudum ikisindede xp pro vardı tanıyodu ağı kurar kurmaz şimdi birine orjinal home edition yükledim tanımıyor sorun sürümden mi diyeceğim ama ben zamanında me - xp 98 - me xp -98 ağ kurdum pro-home edition nasıl sürüm sorunu olacak ki anlamadım? -
hadi ama kimse yok mu ağ kurulumundan anlayan :( -
şimdi dikkatimi çekti bilgisayarlardan birinin ethernet kartının driverının dijital imzası yok windows yükleme sırasında belirtiyor ondan olabilirmi (markası surecom) -
ethernet kartı yüklü olmazsa tabi ki çalışmaz dostum aygıt yöneticilerine bi bak ikisinin de soru işareti olanlar warmı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: al-ozaria
valla arkadaşım önceden hiç biosla uğraşmıyorudum ikisindede xp pro vardı tanıyodu ağı kurar kurmaz şimdi birine orjinal home edition yükledim tanımıyor sorun sürümden mi diyeceğim ama ben zamanında me - xp 98 - me xp -98 ağ kurdum pro-home edition nasıl sürüm sorunu olacak ki anlamadım?
ethernet driverını yüklesen de göreceğini sanmıyorum çünkü iki işletim sistemide farklı yani home edition ve pro ikisinide aynı işletim sistemi yüklemen gerekir -
dostum firewall özelliği olan antivirüs programın varsa ondan dolayı görmez antivürüsleri başlangıctan kaldır
sorun kalkacaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: manyak_02
dostum firewall özelliği olan antivirüs programın varsa ondan dolayı görmez antivürüsleri başlangıctan kaldır
sorun kalkacaktır
baska bisey olamaz gibi
-
quote:
Orjinalden alıntı: manyak_02
sorun kalkacaktır
dün gece hallettim saat 6 gibi sabah diyim
evet dostum xp pro nun firewall ı sorun veriyormuş kapattım onudoru söylediğin
bu arada maxmax arkadaşım pro ile home edition farklı ama onları bırak vista ile 98 bile ağ yapılabilir diye biliyorum
bu arada xp pro olan makinedeki eternet kartı driverı yüklü surecom un ama dijital imzası yok orjinal sitesine girdim indirdim yine imzası yok ağı kurarken windows hata verebilir dedi bu yüzden bende ilk sorun bundan olabilir diye karta yönelmiştim sorunu windowsta aramak gerekiyormuş, ama şimdilik sorun yok çok şükür ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X