Şimdi Ara

iki xp yüklü makine ağda birbirini görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar yeni format attım makinlere bilgisayarların birinde xp home edition diğerinde xp professional var

eskiden oluşturduğumda sorunsuz birbirini görürken şimdi görmüyorlar sorunu nasıl çözebilirim fikri olan var mı

• hıımm biostan ethernet sürücüsünü enable ettin mi?
    anakart cdsinden driverları kurdun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emretemelkuran

hıımm biostan ethernet sürücüsünü enable ettin mi?
    anakart cdsinden driverları kurdun mu?

valla arkadaşım önceden hiç biosla uğraşmıyorudum ikisindede xp pro vardı tanıyodu ağı kurar kurmaz şimdi birine orjinal home edition yükledim tanımıyor sorun sürümden mi diyeceğim ama ben zamanında me - xp 98 - me xp -98 ağ kurdum pro-home edition nasıl sürüm sorunu olacak ki anlamadım?
  • hadi ama kimse yok mu ağ kurulumundan anlayan :(
  • şimdi dikkatimi çekti bilgisayarlardan birinin ethernet kartının driverının dijital imzası yok windows yükleme sırasında belirtiyor ondan olabilirmi (markası surecom)
  • ethernet kartı yüklü olmazsa tabi ki çalışmaz dostum aygıt yöneticilerine bi bak ikisinin de soru işareti olanlar warmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: al-ozaria

valla arkadaşım önceden hiç biosla uğraşmıyorudum ikisindede xp pro vardı tanıyodu ağı kurar kurmaz şimdi birine orjinal home edition yükledim tanımıyor sorun sürümden mi diyeceğim ama ben zamanında me - xp 98 - me xp -98 ağ kurdum pro-home edition nasıl sürüm sorunu olacak ki anlamadım?

ethernet driverını yüklesen de göreceğini sanmıyorum çünkü iki işletim sistemide farklı yani home edition ve pro ikisinide aynı işletim sistemi yüklemen gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum firewall özelliği olan antivirüs programın varsa ondan dolayı görmez antivürüsleri başlangıctan kaldır
    sorun kalkacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak_02

dostum firewall özelliği olan antivirüs programın varsa ondan dolayı görmez antivürüsleri başlangıctan kaldır
    sorun kalkacaktır

baska bisey olamaz gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak_02

dostum firewall özelliği olan antivirüs programın varsa ondan dolayı görmez antivürüsleri başlangıctan kaldır
    sorun kalkacaktır

dün gece hallettim saat 6 gibi sabah diyim

evet dostum xp pro nun firewall ı sorun veriyormuş kapattım onu doru söylediğin

bu arada maxmax arkadaşım pro ile home edition farklı ama onları bırak vista ile 98 bile ağ yapılabilir diye biliyorum

bu arada xp pro olan makinedeki eternet kartı driverı yüklü surecom un ama dijital imzası yok orjinal sitesine girdim indirdim yine imzası yok ağı kurarken windows hata verebilir dedi bu yüzden bende ilk sorun bundan olabilir diye karta yönelmiştim sorunu windowsta aramak gerekiyormuş, ama şimdilik sorun yok çok şükür ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.