Arkadaşlar windows update güncellemelerini yapamıyorum o yüzden güncelleme denetimini yüklemesini felan kapattım.Güvenlik için Eset nod 32 ve Malwarebytes antimalware programlarını aynı anda kullanıyorum.Sorun olurmu ?
Buradan bu aracı indir ve update sorunlarını hallet.Ama aynı anda iki antivirüs kullanman sağlıklı değildir.Çünkü hem sistemi kasar hemde birinin virüs dediğini diğeri temiz gösterir yada bir süre sonra birbirini virüslü olarak gösteriri.
Peki ben hangisini indireceğim ? win 7, 64 bit benim laptop Hangisini indireyim ? Ha birde bir forum dan Windows update sıfırlama yenileme araçları indirdim ama yine çözüm olmadı.Sizin dediğiniz kesin çözüm olurmu ?
Arkadaşlar windows update güncellemelerini yapamıyorum o yüzden güncelleme denetimini yüklemesini felan kapattım.Güvenlik için Eset nod 32 ve Malwarebytes antimalware programlarını aynı anda kullanıyorum.Sorun olurmu ?
ikisini kullanmada sakınca yok nod anti -malwarebyts anti değildir update is hata kodu olması lazım veya nerde takılıyor onu yazarsan yardımı olur.
er türk
kullanıcısına yanıt
Takılma felan yok hocam.Sadece sorun olurmu diye merak ettim .