Şimdi Ara

İki virüs programı kullanıyorum sorum var acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben iki tane virüs programı kullanıyorum biri Norton Antivirüs diğeriyse ESET SMART SECURİTY 5 ikisi çakışırmı, ben eseti internet için kullanıyorum nortonu taramak için birini siliyim mi yoksa ikiside kalsın mı ?

• hangisi lisans liıysa onu kullan

Ama mutlaka birini kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbtheking -- 26 Aralık 2012; 22:42:07 >
  • Antivirüs yazılımları bilgisayarını kontrol etmeye çalışan herşeyi tehdit olarak görürler. İki antivirüs yazılımı kullanırsan biri diğerini kısıtlamış olur. Hatta birbirleriyle cebelleştiklerinden sistemini de yorarsın. Elindeki lisans süresi en uzun olan ya da en güvendiğin yazılımı kullan. Diğerini sil gitsin.

10 tane antivirüs kurmayla sistemin 10 kat savunulacak diye bir kaide de yok
  • 2 tane kurunca daha fazla korunurum derken hic korunmuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nortonu şutla gitsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Nortonu şutla gitsin..

aynen.

sistemi gereksiz yere yoran bir yazılım.

eset de iyidir ama alternatif olarak avast free tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 27 Aralık 2012; 2:46:54 >
  • Biliyorum daha çok korunmadığını ben o konumdan bakmıyorum zaten bir çok forumdan okuyabilirsiniz korunmanın artmayacağını. Arkadaşlar esetin süresi bitmiş onu sildim norton kaldı oda deneme sürümü lisanslı yok şuan ama iki sorum daha var google chrome tıklayınca iki google açılıyor ve bilgisayarda benden habersiz norton antivirüs'ün eski versiyonu kurulmuş. Hangi antivirüs'ü kullanıyım. Check Point Zone Alarm + Firewall testleri başarıyla geçmiş bilgisayarı norton kadar az kasmasa seviyesinde olmasada ona yakın diyorlar kullanan veya öneren var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıdvanzade -- 27 Aralık 2012; 15:08:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben antivirüs kullanmıyım diyorum bilgisayara format attıktan sonra sizin görüşleriniz nedir ? Bir de şu sorumu yanıtlarsanız ben google chrome açınca iki tane sekmede iki tane google açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıdvanzade -- 27 Aralık 2012; 18:37:40 >
  • Avira kullanıyorum ben gayet memnunum

Chrome için de sağ taraftaki alt alta 3 tane çizgili bir simge var ona tıkla. Ardından "ayarlar" de ve çerçeve içine aldığım yerdeki sayfaları temizle ve oraya anasayfanı ayarla tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLFRX -- 29 Aralık 2012; 0:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLFRX

Avira kullanıyorum ben gayet memnunum

Chrome için de sağ taraftaki alt alta 3 tane çizgili bir simge var ona tıkla. Ardından "ayarlar" de ve çerçeve içine aldığım yerdeki sayfaları temizle ve oraya anasayfanı ayarla tamamdır

Google sorununu çözdüm iki ana sayfa yapmışım.
  • Sorununun çözüldüğüne sevindim
  • Comodo INternet security kullanıyorum tavsiye ederim hem çok güçlü hemde sistemi hiç yormuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.