Şimdi Ara

iki tv arasında kaldım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdan araştırmalarım sonucu seçenekleri 2 ye indirdim yardım ederseniz sevinirim
    SAMSUNG UE48J5570 2400
    samsung

vestel 48fa 9300 2300
    vestel

televizyon çoğunlukla tv izleme ile internet üzerinden film izleme şeklinde kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagies -- 24 Aralık 2015; 0:42:42 >

• cagies C kullanıcısına yanıt
    Biz 48j6370i 2 hafta once 2200e aldik (kavisli ve 100hz ekstralari oldugu halde), j5570e o fiyatı vermezdim.
    5570 düz ve 50hz. Eger düz ama 100hz bir model ariyorsaniz, 48j6270 alabilirsiniz.
    http://urun.n11.com/led-tv/samsung-48j6270-48-full-hd-uydu-alicili-smart-tv-P65679195
    Dün alsaydiniz, aninda jndirimle 111 lira daha ucuza geliyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz marka ana şirketlerde yok vatan media gibi onlarda olması lazım öneri için teşekkürler
    Rica ederim, en azindan ederlerini bilin ki fazla vermeyin. 48j6370'i vatandan aldım 2200e, kipada suan 2500. O zaman gunubirlik veya haftalik kampanyalara bakacaksiniz, denk dusurmek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Rica ederim, en azindan ederlerini bilin ki fazla vermeyin. 48j6370'i vatandan aldım 2200e, kipada suan 2500. O zaman gunubirlik veya haftalik kampanyalara bakacaksiniz, denk dusurmek icin.

eyvallah son bi sorum daha yani demek istiyosunuz ki 4k o kadarda ihtiyaç değil
    Bana gore degil, su sebeplerden:
    -4k ekstra bir maliyet demek, yani fiyat artacak
    -4k icerik pek yok, tv sadece trt 4k, videolar filmler kota bitirici, ileride 4k yayin geldi diyelim ama bu sefer de
    -48 incte full hd - 4k farkini anlamak icin 1.8 metreden yakinlasmak gerek. Sahsen ben 3 metreden izliyorum.

Ek sebep: full hd yayinlar, full hd tvde, 4k tvden daha guzel gozukuyor deniyor uzmanlar tarafindan

Neyse, su resim dha cok yardimci olur
     iki tv arasında kaldım lütfen yardım

• Mantikli hocam 6270 akilli kumanda yok demisler bi fare alir kullanirim herhalde samsung plazalara gidelim bakalim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantikli hocam 6270 akilli kumanda yok demisler bi fare alir kullanirim herhalde samsung plazalara gidelim bakalim:)

• Vestel aynı modeli alan bir arkadaşım var öve öve bitiremiyor

Bluetooth veya usbli baska bir kablosuz mouse olabilir, veta microsoft all-in-one media klavye guzel olabilir;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.