Şimdi Ara

iki telefon arasındaki kararsızlık.( z1comp. - 930 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar. bu gün yada yarın telefonu değiştiriyorum. aklımda z1 compact ile 930 var.
    telefonda oynadığım sadece 1 tane oyun var. ama oda windows pohone de yok. sorun değil zaten oyunu bırakmaya çalışıyordum.

normal mesajlaşma, whatsapp ve facebook kullanıyorum genelde. diğer skypee line wechat tango viber ağlarını pek kullandığım söylenemez. son 1 yılda hiç kullanmadım diyecek kadar kullanmadım sayılır.

ve bisiklet sporuyla ilgilendiğim için gezdiğim doğa manzaraları gece turları falan fotoğrafları çekmek istiyorum.

z1 comp. istediğimin nedeni arttırılabilir hafızası ve güçlü kamerası
    930 istememin nedeni dahili hafızası yeterli olabilirliği yanında stabilitesi ve güçlü kamerası

market uygulamaları beni pek bağlamaz. google store ye bile girdiğim yok doğru düzgün.

siz bu kararımda hangisini seçmemi istersiniz.

• 930 tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 930 şüphesiz. Hatta 1020 ucuzken 1020'ye de bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

930 şüphesiz. Hatta 1020 ucuzken 1020'ye de bakın derim.

ram olarak 2 gb olması iyiydi ama snapdraton 800 olmasıda 930 da çok iyi bi seçenek. zira 40 mp kamerada çok iyi bi seçenek ama okadarda gözüm yok.

bu arada senin ismin ve benim profil resmim birbirini dengeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavzerturk -- 6 Eylül 2014; 12:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

930 şüphesiz. Hatta 1020 ucuzken 1020'ye de bakın derim.

ram olarak 2 gb olması iyiydi ama snapdraton 800 olmasıda 930 da çok iyi bi seçenek. zira 40 mp kamerada çok iyi bi seçenek ama okadarda gözüm yok.

bu arada senin ismin ve benim profil resmim birbirini dengeliyor

930 al o zaman hocam 1520 bisiklet sürerken çektirmez.

Evet farkettim o olayı.

• 930 iyidir hocam ihtiyaclarina gore.
    Zaten internet gerektirmeyen here maps ozelligi super. Bilerek kaybolup yolunu bulabilirsin bisiklet surerken . Ben oyle yapiyorum.
    Spor programlarida iyi endomondo , mi coach Adidas falan bisiklet icin ideal.
    Kamerasi super otesi. Ve akilli cekip Seri cekim blink Nokia camera falan spor icin cok iyi ozellikle. Manzara cekimleri enfes zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    Profil resmin güzelmiş karakterin ismi nedir :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    930, 1020den çok daha güçlü bir telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 mi 930 mu desen isteklerine göre cevaplardım ama z1comp. Mu 930 mu deyince tabi ki 930 hele z3 tanıtılmışken.

Ama zaten Z2 mi 930 mu desen bile yazdıklarına göre 930 bile işini görüyormuş

• Tabiki 930 al

• kamera bir ihtiyaç ise kesinlikle 930. neden dersen gelecek güncelleme ile kamera özellikleri iyice gelişecek. kısa sürede açılma hızlı çekim gibi. ayrıntılı açıklama internette mevcut. 1020 seçeneği her zaman farklı bir seçenek olmaya devam edecek 1020 serisinin devamı gelene kadar ama ona ihtiyaç yok diyorsan diyecek bir şey yok.

kullanım profiline göre android in artıları senin için hiç bir şey ifade etmiyor. mağazanın gelişmişliği uygulama kalitesi gibi. bu durumda wp nin artılarını kullanmak çok daha mantıklı olacaktır. stabilite akıcı çalışma çok iyi kamera performansı gibi. 1020 ile fiyat kıyaslama yaparsak bence 930 çok daha iyi bir seçenek. yeni nesil bir cihaz olduğu için güncelleme konusunda sıkıntı yaşamazsın. ben lumia 920 kullanıyorum ve görünen o ki wp9 güncellemesini alacağız. bence çok iyi bir şey cihaz destekleniyor. 930 daha sonraki bir çok güncellemeyi de alacaktır. yeni nesil cihaz olduğu için donanım bahane edilerek güncelleme sıkıntısı çıkartmazlar.

benim wp de tek sinir olduğum şey. yazılımın kapasitesi varken bazı şeylerin engellenmiş olması. çoğu küçük şeyler ama insanı kızdırıyor. mesela bildirim merkezi çok dahagelişmiş olabilirdi. arkaplan renkleri ve resim yerleştirmeleri çok daha iyi olabilirdi. şeffaf kutu olayı çıktığı halde bir çok Microsoft uygulaması için bu aktif değil. mesela hava durumu uygulaması olarak prognoza kullanmak durumunda kalıyorum. halbuki microsoftun bing hava durumu konusunda mükemmel hemde her platform için. Windows ve wp 9 dan beklentim büyük. heyecanla bekliyorum.

sonuç olarak kesinlike 930 alınabilecek mükemmel bir cihaz.

• kamera o kadar önemliyse 1020 al bari.
    önermişler zaten

bence z2 falan da bak . bataryası falanda önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 6 Eylül 2014; 19:17:00 >
  • Z1 compact al. Kullandığın mesajlaşma, whatsapp ve facebook uygulamalarının android versiyonları daha kullanışlı. Teknoloji marketinde iki telefonda facebooka girersen 930 u duvara atabilirsin o derece.

Ayrıca dışarda kullanacağından Z1 Comp. suya dayanıklılık özelliğiyle daha önde.
  • Nokia forumunda sorarsan 930 derler tabii. Oysa ki 930'un 1800 gibi gereksiz bir fiyatı var. Acelen yoksa en fazla 1 sene bekle nasıl olsa 925-1020 gibi hakettiği 1000lere çakılacak bunun da fiyatı.
    Z1c 1400e çıkmış yine de Z3c nün duyurulduğunu gözönüne alırsan onun da yakında indirime girmesi kaçınılmaz. Bunların fırsatını beklerken G2 alırsan makul fiyata hızlı telefonun olur. Ama anladığım kadarıyla 4.3-4.5'' boyutunda birşey arıyorsun. Telefonlara taksit de geri geliyormuş, 930a peşin 1800lere çıkabildiğine göre yeni iphone u taksitle alırsın artık...
  • Z1c

• Ben beklentilerinizden 1020 istediğiniz sonucunu çıkardım.

• 930 u pek beğenmedim. Htc m8 for Wp yi bekleyebilirsin. Yada 2.el z2 derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

karakterin ismi " kurama "
  • tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. sanırım 1 hafta daha araştırma ve inceleme yapıcam.
    sonuç olarak bu iki telefondan birini alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

karakterin ismi " kurama "

Bakıyorum :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.