Şimdi Ara

İki tane aradığım şarkı var!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Numberone TV 35 mm müziğini bulamıyorum.Her yerde aramama rağmen bir yardım edin.

Birde piyano ile başlayan bir şarkı var.Piyano ile başlıyor ondan sonra bateryle devam ediyor.Adam devamında uuuhhhhh aa , uuuuuhhh aaa diye nakarat geçiyor
    Heralde bu şarkıyı sting gibi birisi veya o söylüyor ama ben bulamadım.

Bu iki şarkıya yardım edenin ellerinden öpüyorum.

Şarkıyı bulana kadar yukarıda tutacağım konuyu.Yoksa delirmek üzereyim.

voilà! velakin, dışarıdan göründüğüyle feleğin virajları sayesinde vekâleten hem vâziri hem de vebali olmayanı oynamış naçizane bir vodvil eskisi. bu vecih, kibir vehametinden bihaber vasfıyla veranın vecizelerine vekillik yapan, şimdilerde varisi olmayan, virane durumda bir vekil. her şeye rağmen, varlığını yitirmiş bu vahametin vahdetiyle vücudunda ve veznenin velveleleriyle beslenen, velfecirliğe tenezzül eden, vechleri doyurulamaz bir vahşet arzusuyla kaplı bu vegar dolu vazilerin şimdilerdeki. verilecek tek bir hüküm var, "vendetta". beyhude bir vaaz değil, vicdan ve vakar adına verilmiş günün birinde vefi olanın ve vaziyeti görenin velisi olacak bir vaattir. velhasıl, bu önemsiz vira vecizeler buradaki vuslatımızın vadesini uzatır. sözün özü, şunu ifade etmek isterim ki sizinle tanışmak bir onur, ve beni çağırabileceğiniz isim v.

• 2. şarkıyı söyleyen codplay veya u2 'de olabilir ama bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my.name.is.earl -- 3 Ağustos 2010; 18:09:59 >
    voilà! velakin, dışarıdan göründüğüyle feleğin virajları sayesinde vekâleten hem vâziri hem de vebali olmayanı oynamış naçizane bir vodvil eskisi. bu vecih, kibir vehametinden bihaber vasfıyla veranın vecizelerine vekillik yapan, şimdilerde varisi olmayan, virane durumda bir vekil. her şeye rağmen, varlığını yitirmiş bu vahametin vahdetiyle vücudunda ve veznenin velveleleriyle beslenen, velfecirliğe tenezzül eden, vechleri doyurulamaz bir vahşet arzusuyla kaplı bu vegar dolu vazilerin şimdilerdeki. verilecek tek bir hüküm var, "vendetta". beyhude bir vaaz değil, vicdan ve vakar adına verilmiş günün birinde vefi olanın ve vaziyeti görenin velisi olacak bir vaattir. velhasıl, bu önemsiz vira vecizeler buradaki vuslatımızın vadesini uzatır. sözün özü, şunu ifade etmek isterim ki sizinle tanışmak bir onur, ve beni çağırabileceğiniz isim v.
  • Sizi ana konuya yonlendirmeme ve sorunuzu orda sormanıza rağmen hatta yardımcı olmaya çalısmama rağmen ısrarla bölüme konu açıyorsunuz.
    Tekrarlamanız halinde ceza alacaksınız bilginize.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.