İki kişi var biri çok iyi kalpli biri çok kısa süren anlık kızgınlıkları dışında hiç kimse hakkında kötü düşünmeyen biri diğeri de çok inatçı biri ve biraz asabi yaad bayaa asabi bunlar arada bir kavga ediyolar ama birbirlerini de ölesiye seviyolar ama asabi olan çok inatçı ve çok intçı çiseden nem kapıyo diyelim mesela sen müthişsin sen harikasın sen bitanesin çok güzelsin ama biraz asabisin diyosun. O tamam ya ben asaabiymişim ben kötü biriyim zaten tamm bi daha yapmıcam bu kadr kötü biri olduğumu bilmiyodum falan diyo şimdi bunlar sık sık kavga ediyolar inatçı olan hiiiç barışmaya yanaşmıyo ama diğeri barışmak için bi çaba gösterince de kucağına atlıyo yani birbirlerini çok seviyolar ve ayrılınca da çok üzülüyolar ama bi gün bu hep alttan alan sıkılıyo hep altttan almaktan hep ben üzülüyorum hep ben hep ben o da benim dostum değil mi biraz da o özverili olsun diyo eeeeee şimdi nolcak?( ikisi de kız )
Küse barışa birbirlerinin kızdıkları davranışları anlayıp yapmazlar. Böylece arkadaşlıkları daha da sağlamlaşır. Tabi bir taraf çekilmeyecek kadar kibirli ise yapılacak bir şey yok direk şutlayacaksın yaptığı yanlışın farkına varacak.