Şimdi Ara

İki sene üst üste aynı dershaneye gitmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene butik bir dershaneye gidiyordum mezuna kaldım. Aslında baska bi dershane düşünüyorum ama bugun eski hocam aradı baya konustuk aklımı çeldi. Sizce ne yapmalıyım aynı butıgemi gidiyim yoksa büyük bi dershaneyemi gidiyim ?

• hangi dershane hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

hangi dershane hocam

tek şubeli ufak bir dershane gitmeyi düşündügümde sınav yada birey
  • Butik olana git sınıflar az kişidir hocalarınız sizle daha çok ilgilenir daha çok 1 e 1 alırsınız vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

hangi dershane hocam

tek şubeli ufak bir dershane gitmeyi düşündügümde sınav yada birey

iki dershaneyi de bilmiyorum ama tekrar gitmende pek bir sakıncası yok bence hocalarını geçen seneden tanıyorsundur daha iyi olabilir o açıdan sen bilirsin gene de
  • ben dersaneye karşıyım ancak sınav birey gibi dersaneler beş para etmez.

senin butik nasıldır bilmiyorum ama sınav-bireyden iyi olacağı kesindir.

kendi başına çalışman her türlü daha iyidir.

sen çalışmayı istemiyorsan en kaliteli dersaneye gitsen yine bir işe yaramaz.
  • hocan:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

ben dersaneye karşıyım ancak sınav birey gibi dersaneler beş para etmez.

sınava gidip 5 bine 15 bine giden tanıdıklarım var butıkte ıse en iyisi 25 bine felan girdi. Butikte ilk sınıfta hatta muhtemelen ilk 5 te felan olcam sınavda ise ilk sınıf için calısmam gerekcek yarıscagım daha cok adam olcak

bide hocaların hepsı aynı. aynı seyı aynı sekilde anlatcak o yuzden istiyorum aslında baska dershaneyi
  • BAK SAKIN AYNI BUTİK DERSHANEYE GİTME.BEN 7 MİLYAR VERİP BUTİK DERSHANEYE GİTTİM 12. SINIFTA.TEMELİM EKSİKTİ SAGOLSUNLAR BİR YERE KADAR YARDIMCI OLDULAR.165 K OLDUM TM 2 DE.MEZUNA KALINCA FEN BİLİMLERİNE GİTTİM.50 K OLDUM.

BUTİK EGİTİMİN SİSTEMİ YOK.DÜZENSİZ , KAFALARINA GÖRE DERS YAZIYORLAR , SINAV SİSTEMLERİ YOK DENECEK DERECEDE.DENEMELER KÖTÜ OLUYOR.BÜYÜK BİR DERSHANEYE GİT.KAZANAMADIGIN DERSHANEYE TEKRAR GİDİLMEZ.BENDE SENİN GİBİ TEKRAR GİDİCEKTİM.HATTA KENDİ KENDİME SADECE MATEMATİK GEOMETRİ ALSAM YETER DİGER DERSLERİ KENDİM EVDE YAPARIM DEDİM.HALAM KURTARDI BENİDE.SANA BİR ŞEY KAZANDIRMAYAN DERSHANEYE TEKRAR GİDİLİP AYNI HATA YAPILMAZ DEDİ.( HALA DOÇ. OLDUGU İÇİN SÖZÜ GEÇİYOR :D ) GİTMEDİM BUTİKE TEKRAR YANİ VE ÇOK DA MUTLUYUM.SAKIN GİTME SAKIN SAKIN SAKIN !!

BEN 12.SINIFTA BUTİGE GİTTİGİMDE MEZUNA KALAN 2 ARKADAŞIM VARDI BİZİM SINIFTA.ONLAR YİNE YAPAMADI.KAZANAMADILAR.OLMUYOR BUTİK ARA SINIFLAR İÇİN MÜKEMMEL.AMA YGS LYS Yİ KALDIRAMIYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

ben dersaneye karşıyım ancak sınav birey gibi dersaneler beş para etmez.

sınava gidip 5 bine 15 bine giden tanıdıklarım var butıkte ıse en iyisi 25 bine felan girdi. Butikte ilk sınıfta hatta muhtemelen ilk 5 te felan olcam sınavda ise ilk sınıf için calısmam gerekcek yarıscagım daha cok adam olcak

bide hocaların hepsı aynı. aynı seyı aynı sekilde anlatcak o yuzden istiyorum aslında baska dershaneyi

o zaman diğer dershaneye git hocam rekabet daha olur oraya git yani dershanelerin mezunlarına falan bak hangisi daha iyiyse ona git tabi iş sende biter ama olsun o da bir faktör

• iş kendinde bitiyor yok o 5000 oldu butikte en fazla 25bin oldu gibi şeyler düşünme.

büyük dersaneler çok mu düzenli gidiyorlar sanıyorsun ?

ellerinde kalan hocalar kimse o gün kim derslere girmek istiyorsa ona göre ders anlattırıyorlar.

hepsi parasına bakıyor ne zaman dersi anlatacağım da bitecek düşüncesindeler.

illa dersaneye gideceksen Final yada Fem'e git.
  • quote:

iş kendinde bitiyor yok o 5000 oldu butikte en fazla 25bin oldu gibi şeyler düşünme.

ellerinde kalan hocalar kimse o gün kim derslere girmek istiyorsa ona göre ders anlattırıyorlar.

Fem çok uzakta yoksa kesinlikle feme giderim. Finalininde burdakini pek tavsiye etmiyorlar

tabıkı bende bitiyor ama bu dereceyi yaptırabılcek hocası kaynagı var demekki
  • Bence aynı yere gitme. Oradan alacaığı aldın. Yeni hocalardan yen işeyler öğrenebilirsin. iki yıl aynı yere gitmek doğru değil bence.
  • Bak ben butige degil ama butik gibi bir dershaneye gittim.Fiyati da 1.800 tl idi.

Siniflar 10 kisilik dusununce guzel geliyo ama ayni hocalar geldi ve ya tecrubesiz hocalar geldi.Yani hic tavsiye etmem bosu bosuna 1 yilim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iş kendinde bitiyor yok o 5000 oldu butikte en fazla 25bin oldu gibi şeyler düşünme.

+1

Büyük dershanelerde bilmem kaç bin kisi okuyor bırakında çıksın ilk 5 10 bin.Ayrıca o heriflerin dershaneye gitmedende yapacağı dereceler aşağı yukarı aynı.Ayrıca bu dershaneler durumu iyi olmayan(maddi açıdan) oğrencilere reklamdan prim yapmak için çok deli indirimler yapıyorlar.Daha sonrada derecesini reklam amaçlı kullanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dershanelerin kalitesi şubesine göre değişiyor.Final yada fem'i önermenizin özel bir sebebi var mı ?Ben de dershaneye gideceğim bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Bak ben butige degil ama butik gibi bir dershaneye gittim.Fiyati da 1.800 tl idi.

Siniflar 10 kisilik dusununce guzel geliyo ama ayni hocalar geldi ve ya tecrubesiz hocalar geldi.Yani hic tavsiye etmem bosu bosuna 1 yilim gitti.

bu gittigim dershane güzel hocaların hepsi çok iyi onda bi sıkıntım yok
  • up
  • inanc13 İ kullanıcısına yanıt
    bu yıl mezuna kaldım ve butik dershanesine gidiyordum bu sene kesinlikle aynı dershaneye hatta butik dershaneye gitmeyeceğim sana da önermem aynı hocalar aynı ortam bir kere rekabet olmuyor sen hoca kalitesi iyi olan çok aşırı kalabalık olmayan ama butik kadarda az kişi olmasın bir ilgisi iyi olan dershane araştırmaya başla hangi şehirdeysen git konu aç şurda mezun dershane önerisi diye mutlaka birileri çıkacaktır konuş iyice araştır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.