Bildirim
İKİ SEÇENEK VAR,YARDIIIIM LÜTFEEN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Canon A510: Manuel fokusu var, makrosu daha iyi (5cm), enstantane hız aralıkları daha iyi (1/200-8), sonradan ekstra flaş takılabiliyor, daha büyük ve daha iyi çözünürlüğe sahip LCD, daha hafif daha küçük bir makine
Kodak Z700: Daha büyük boyutlarda fotoğraf bastırma imkanı (4,2MP), daha fazla optik zoom 5X, hafıza boyutu kadar video çekme imkanı (Canon'da her video dosyası 30'ar saniye ile sınırlı)
Fiyat olarak Canon 15-20YTL de olsa ucuz sanırım. Ben de bir Canon A510 kullanıcısıyım ve Kodak Z700'ün özellik olarak makinemden iyi olan tek tarafı videoda süre kısıtlaması yapmaması. Bunun dışında Canon bir fotoğrafçının arayacağı tüm alanlarda Kodak'tan önde bence.
Umarım biraz yardımcı olmuşumdur.. -
ben canon derim -
kodaktan uzak dur tabii ki Canon A 510 -
FUJİ FİNEPİX S5500 KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM... TAVSİYE EDERİM...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X