Şimdi Ara

iki pc arasında dosya alış-verişi yapmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü bilgisayarımdaki programları laptop'uma aktarmak istiyorum,
    wireless bağlantı ile bunu yapma şansım varmı?
    masaüstü bilgisayarımdaki bir klasörün içindeki dosyları laptop'um da görebilsem yeter?
    bunu bir yolu varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 11 Eylül 2010; 13:28:28 >

• var ama çok yavaş atar en mantıklısı normal ethernet kablo ile iki pc arasında bağlantı yapmak
  • 2 pcininde işletim sistemlerini belirtirseniz daha cok yardımcı olabiliriz Ben ortamınızı sole dusunuyorum bir adet wireless modeminiz var bir desktop ve bir laptop bunlar modeme baglı ise ag uzerinden dosya transferi yapmanız yeterli bunun için de ag ayarlarında paylasımların etkin olması ve gerekli izinleri vermis olmanız gerekiyor daha calısırtıra baglanmak istediginiz makinanın ipsini su sekilde yazarsanız \\192.168.1.1 gibi burdaki ip baglanmak istediginiz bilgisayarın ipsi olucak ok derseniz ayarlarınız duzgun ise baglanabilirsiniz.

SAYGILARLA
  • masaüstü: xp
    laptop: win7

wireless modem: airties rt205
  • 192.168.1.1 girdim sayfa açılmadı.
  • Siz once makineleriniz ipleri ne bakın ondan sonra onune \\ koyarak deneyin air ties modem ler genelde 10lu ip ile dagıtım yaparlar ipnizi bulun deneyin ama dedigim gibi once ag ayarlarınızı paylasım ayarlarınızı yapmanız gerekit bunun içinde googleden gorsellerle desteklenmis bir makale bulup yaparsanız daha cabuk sonuca ulasırsınız.Burdan anlat anlat bitmez cunku xp için ayrı win 7 için farklı ayarlar vardır.

SAYGILARLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.