Şimdi Ara

İki öğrenciden biri 4 yıllık bölüme yerleşecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları açıklandı, şimdi gözler tercihlerde. Son yıllarda yükseköğretim kurumlarında yaşanan sayı ve kontenjan artışı, adayların üniversiteli olma şansını yükseltti. Bu sene 831 bin öğrenci LYS’ye girerken üniversitelerin lisans kontenjanları yaklaşık 493 bin olarak belirlendi. Buna göre iki öğrenciden biri 4 yıllık bölümlere yerleşebilecek. İki yıllık önlisans programlarında 390 bin kişilik kontenjan var. Toplam kontenjan ise 908 bin. Doğru tercih yapanlar boşta kalmayacak.

http://www.zaman.com.tr/gundem_iki-ogrenciden-biri-4-yillik-bolume-yerlesecek_2106689.html

• bizi çok güzel günler bekliyor ilerde
  • İdolüm sensin reyisss.
    Senin gbi bi mühendis olmamak :)Buraya gelip nelerle uğraşıyosun ya git proje falan takıl bi yaratıcılığını kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srht5555

İdolüm sensin reyisss.
    Senin gbi bi mühendis olmamak :)Buraya gelip nelerle uğraşıyosun ya git proje falan takıl bi yaratıcılığını kullan.

Merak etme proje de yapiyorum. Bilgi sistemlerinde kalite yonetim sistemleri uzerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İdolüm sensin reyisss.

Troll müsün arkadaşım, mühendisler dh'de eğlenemez diye bir kural mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

İdolüm sensin reyisss.

Merak etme proje de yapiyorum. Bilgi sistemlerinde kalite yonetim sistemleri uzerine.

Nicotinell reyis gibi değil.
    Şaka yapıyorum geçen haftada aynı şakayı yapmıştım kızıp ya da darıldığını sanmıyorum kardeş kişiler arasındaki olaylara girme sen salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

İdolüm sensin reyisss.

Bu arkadaş az önce bize insanları küçümsemeyin diye ders veriyordu. Görüyorum ki kendisi bu mesajda sizi bayaği bayaği küçümsemiş... Dinime küfreden müslüman olsa. Bize insanları küçümsemeyin naraları atan adama bak. Ciddiyetsiz biri olduğu belli. Takmayın böylelerini blocklayın gitsin. Şaka felan yaptığıda yok. Sen adam akıllı cevap yazınca eğlenemeyeceğini anlayıp kıvırmış. Zaten hesabı daha 2 haftalık büyük ihtimalle troll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 23 Temmuz 2013; 17:19:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.